1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 511
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,444
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

keyifadami' Alıntı:
seni tanımıyorum ama aracı tanırım ilk sahibinden bu yana doktor cengiz beyden aldınız aracı ))))

Evet,

Cengiz Bey'e arabanın arazide çekilmiş fotolarını gönderdim, adamcağız sattığına satacağına pişman oldu :smiley: Araba 9 sene boyunca stabilize yol haricinde parkur görmemiş. Ben RRC'nin genetiğini ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Sıkıntım şu; keşke dökük ve hırpalanmış bir araba alsaydım diyorum, iki arabamda orjinal ve dağıtmaya kıyamıyorum :'( Aslında agresif araba kullanırım ama bu gezide biraz kilitlendim. Sabah saat 10:30'dan 15:30'a kadar yıkama ve kuru yağlamayla uğraştım :smiley:

Etiketler

ndoganci' Alıntı:
hakan hiç merak etme sana hızlandırılmış kurs verecek birkaç adres biliyorum, ctesi buluşalım ilk ders ( gel gel de deniyor) bedava...

Eyvallah abi, ne zaman istersen yanındayım. ( kurs adresini alabilirmiyim ? ;D )

Gördüğüm en muhteşem gezi ve fotoğraflar, emeği geçen herkesin eline sağlık.

HakanBastoncu' Alıntı:
Evet,

Cengiz Bey'e arabanın arazide çekilmiş fotolarını gönderdim, adamcağız sattığına satacağına pişman oldu :smiley: Araba 9 sene boyunca stabilize yol haricinde parkur görmemiş. Ben RRC'nin genetiğini ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Sıkıntım şu; keşke dökük ve hırpalanmış bir araba alsaydım diyorum, iki arabamda orjinal ve dağıtmaya kıyamıyorum :'( Aslında agresif araba kullanırım ama bu gezide biraz kilitlendim. Sabah saat 10:30'dan 15:30'a kadar yıkama ve kuru yağlamayla uğraştım :smiley:
yaff çok kötüsün hee adamın kalbine inecek yengeden bu kadar korktugunu söleseydin bari yıkamacıya )))

üf be mert telefonumun şarjnın biteceği zamanı buldu. bu kadar defenderi bir daha toplaman ne kadar sürer? sabırsızlıkla yenisini bekleyecez artık ne yapalım.

Vallahi ben akşam eve geldim otoparkımızdada 2 tane pırıl pırıl şehir 4x4 ünün arası boştu koydum ikisinin arasına çamur deryasından çıkmış discoyu uzakdanda baktım gururla :D

yanarım yanarım milletin arabasını çamurladığı yeri pas geçtiğimize yanarım... cüneyt hep senin yüzünden...

ndoganci' Alıntı:
yanarım yanarım milletin arabasını çamurladığı yeri pas geçtiğimize yanarım... cüneyt hep senin yüzünden...

Naci abi pas geçmediniz, kaldığım çamurda arabamın üstünden geçtiniz, farkında değilsiniz ;D

ndoganci' Alıntı:
Naci ben de o tepeye çıkıp park etmediğimize yanıyorum.tahminim arabadan inmesi daha kolay olurdu orada....

hakan

şaka bir yana biz oradan geçerken cüneyt hep seni andı... hatta ilk geçtikten sonra durduk, geri geri gittik, sonra ortasında durduk kontrol ettik, karar verdik problem çıkmaz dedik ve anons yapmadık... ancak sen bizim sığ olduğunu düşünüp girmediğimiz sağ taraftaki kanala girmişsin ve orada takılmışsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR