keyifadami
saygınlık insanın kendisinde başlar..
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)
bu arada ormanda çamurda bitti naci ne yapcaz )))))
bu arada ormanda çamurda bitti naci ne yapcaz )))))
ndoganci' Alıntı:sayın keyifadamı
duyduklarınız doğru...
imalat ve montaj hatalarının kurbanı oldum...amerikayı yeniden keşfetme ihtiyacıma gem vuramıyorum bir türlü...
allahtan bağışıklık kazanmışım zamanında... arkadaşlara biraz ayıp oldu susturucusuz webasto çalıştırdım gece boyunca birkaç defa... ama üşüdüm ne yapayım![]()
Pazar sabahı sayın MKG nin aracının mazotu bitmişti biraz takviye istedi, dayanamadım bir depo verdim sabah sabah.... sonrası malum salı akşamı soluğu maslak sanayide alacağım kısmetse...
ndoganci' Alıntı:şile tarafında hala çamur varmış, pazar günü gidip bakmayı düşünüyorum![]()
ndoganci' Alıntı:şile tarafında hala çamur varmış, pazar günü gidip bakmayı düşünüyorum![]()
HakanBastoncu' Alıntı:Abi benim arabayla gidelim seninki çamurda hıgh haricinde yürümüyor, zevk alamazsın![]()
keyifadami' Alıntı:senin aracına yazık sen 4 cü sahibisin ve ilk boyası yazık olmasın )))
ndoganci' Alıntı:hakana ver dedim arabayı açayım biraz,bu böyle kullanılmaz zavallım maliye bakanınına baktı ve arıza ışığı yaktı
HakanBastoncu' Alıntı:???????
Abi doğrudur da siz nerden biliyorsunuz. Gizemli bir yeni üye beni ve arabamı tanıyor :![]()
ndoganci' Alıntı:hakana ver dedim arabayı açayım biraz,bu böyle kullanılmaz zavallım maliye bakanınına baktı ve arıza ışığı yaktı
HakanBastoncu' Alıntı:HAAAAH HAAH...
Abi aşk olsun esirgediğimden değil ne olur yanlış anlama Küçükyalı taksi, Otomekanik ve Huma'nın telefonları kayıtlı değildi. Yaaa abi hanımdan tırstığımı çok mu belli ediyorum ;D ;D ;D
ndoganci' Alıntı:hakan hiç merak etme sana hızlandırılmış kurs verecek birkaç adres biliyorum, ctesi buluşalım ilk ders ( gel gel de deniyor) bedava...