Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
2 etaptan oluşan gezimizin yemek molası öncesi 1. etabı hemen hemen mola yerine varma niteliğinde, orada bol sohbet ve tanışmadan sonra ise standart araçlarıda düşünerek yapacağımız etaplar çamursuz sert zeminde yer yer kaya ve sığ dere geçişleri ile dolu.
Yani belgrat'taki gibi bir kopma yaşayacağımız sanmıyorum. Belgrat gezisi off-road adına çok anlamlıydı. Fakat aramızda çeki kancası takacak teri olmayan, standart 4 çekerlerin bulunduğu bir ortam olduğu için bayağı zorlu oldu.
Kendi adıma çok yorulmuştum.
concrete' Alıntı:Gerci tartisilimis ama yine de kaygimi dile getirmek istiyorum;
Son belgrat gezisinde yaklasik 50 aractik. Onceden cok iyi gruplamalar ve nummaralandirmalar yapilms olmasina ragmen, ilk grupla son grup arasind 3 saate yakin fark olmustu.Yani yiyenbilir noktasinda ilk grup olarak biz 3 saat beklemistik
Katilimcilarin beklentilerini, ara ara dile getirildigi gibi, tanisma merkezli tutmalari, off road u sohbettlerin ana konusu olarak degerlendimeleri hos bir gun gecirmek icin daha uygun olabilir.
Jeep ci doslardan, en az LR gezisi kadar guzel paylasimlar bekliyorum.
selamlar.
2 etaptan oluşan gezimizin yemek molası öncesi 1. etabı hemen hemen mola yerine varma niteliğinde, orada bol sohbet ve tanışmadan sonra ise standart araçlarıda düşünerek yapacağımız etaplar çamursuz sert zeminde yer yer kaya ve sığ dere geçişleri ile dolu.
Yani belgrat'taki gibi bir kopma yaşayacağımız sanmıyorum. Belgrat gezisi off-road adına çok anlamlıydı. Fakat aramızda çeki kancası takacak teri olmayan, standart 4 çekerlerin bulunduğu bir ortam olduğu için bayağı zorlu oldu.
Kendi adıma çok yorulmuştum.