1,6jlx 3k acil yardım!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bugaru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,397

bugaru

baskaraha1@hotmail.com
Yer
ANKARA
merhabalar..hafta sonu av,balık,doğa gezileri sırasında perişan olan aracımı satıp aldığım yeni aracında aynı hale gelme korkusu hafta sonu amaçlı günlük kullanılmayacak 10bin bütçeli Lada alma yolunda araştırmalara başlattı.Lada yı araştırınca 2004 modelden aşağısı başımı ağrıtacak. 12bine standart kilidi sepeti vinci lastiği 15bini aşacak.av arkadaşımda 5kapı v6 2000 96 aracı var kimsenin giremediği yerlere her koşulda girdi çıktı araç standart dan bir tek lastik farkı var.forumda 1,6jlx ile v6 2000 3 kapı 5 kapı karşılaştırmalarını okudum hangisi değil bütçemle yapılmış nasıl bir araba alabilirim noktasına geldim.1,6 jlx 3k enjektörlü bir araç aramaya başladım.aşağıdaki iki üç araç için tanıyan bilenlerin ve teknik anlamda artı ve eksilerini görenlerin yorumları için ve aileye iyi bir seçimle katılmamı sağlıyacak desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkürler.
özellikle ilk araç için yaorumlarınızı almak istiyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1997-3-k-japon-vitara-offroad-61922988/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2000-model-1-6-jlx-offroad-tasarimli-vitara-72295152/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-1-6-jlx-orjinal-3-kapi-lpg-75374973/detay/

bu arada fovorilerime eklediğim ofroad donanımlı 2 araç satılmış :(

Etiketler
Ynt: 1,6jlx 3k !!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1997-3-k-japon-vitara-offroad-61922988/detay

bu aracı 17500 e pazarlığını yaptık Ankara dan yolla çıkıp Adana da araça içimiz ısınırsa almak istiyorum.bu donanımda olması iyi ama arazide ne şartlarda kullanıldığı soru işareti kötü..kötüsünde bile liftim takımım ve bu araçdan 2-3 tane bozmuş hurdacı arkadaşım var.orjinal parçayı al tak beni yıldırmaz.yükseltme kiti gibi yaw bunda ne var deyip intenen dünya paraya 10 kg demir deyip kendim yapmaya kalkacağım sonra yaz geçecek araba paramparça lift de sürünecek.(sürünen 1 drag 1 drift arabam var zaten 1 ofroad eksikdi :smiley: ) çevremde 1,6 jlx i bilen yok bilen bilmeyen her kafadan bir ses çıkıyor.VİTARA ile ilgili ne öğrendiysen 2-3 gün içinde bu forumdan öğrendim hatta bir başlık altında aynı konuların tekrarlanmasından sıkılan bir arkadaşa verilen bir cevap "söz uçar yazı kalır" kalmış ve 2007 konularına kadar indim faydalandım sağolsun yazanlar çizenler. gerçekden bu aracla gönül vermiş ve bilgili arkadaşlar var yönlendirmeleriniz fikirleriniz onun için çok değerli. bilen hatta aracı tanıyan bile çıkabilir lütfen sizlerden acil yardım istiyorum ..Hasan BAŞKARA baskaraha1@hotmail.com

Ynt: 1,6jlx 3k acil yardım!!!!

p.tesi ustam Adana da 2 araç var biri 5 kapı 5bin fark var.ikisinede bakılacak ama 5 kapıya ok dense bile alamam bütçemi aşıyor.dün şişirilmiş fiyatlar konusunu okudum sonra satılık ilanlarını 2011 6.ayına kadar indim o zaman 10 bin istenen muadil bir araç bu gün 15 bin :( yaza doğru düşer mi bu fiyatlar beklemede mi kalayım?
bu araçla ilgili hiç bilgisi olan yok mu?gidenler almadan dönenler olmuş.kaportayı 4/4 lük olmadığını söylüyor satan komple boyalı camları sordum doreglas yani eğime dik giderken taklayı atmış gibi düzgün toplandıysa problem yok ama daha başka bişiyleri var mı? aileye bu araçla katılacağım Allah aşkına 45 kişi okumuş hiç mi bilgisi yorumu olan yok mu :( illa buraya yazılmayabilir baskaraha1@hotmail.com a veya özel mesajla yorumlarınızı bekliyorum.

hepsini salla. al bi tane çıplak jlx kendi keyfine , kendi zevkine göre yap. Akıllı olursan ve hele birde sanayi ile aran iyiyse aynı maliyetleri yakalarsın.

MİCOMİCO' Alıntı:
hepsini salla. al bi tane çıplak jlx kendi keyfine , kendi zevkine göre yap. Akıllı olursan ve hele birde sanayi ile aran iyiyse aynı maliyetleri yakalarsın.
Öncelikle yorum için teşekkür ederim.dedim ne sıcak forum (!) yorum gelmeyişinin nedeni bu siteye üye mi bilmiyorum ama çapraz 2 teker havada fotolarını buldum aracın burda extrem offroad yok dense de var ve arkadaş olabilir burdan kötü yorum yapılamıyor.buda beni korkutuyor. yorumunuzdan anladığım kadarıyla genel tercih eldeymemiş bir araç bulup her köşesini bilerek görerek yapmak benimde gönlümden geçen bu ama.yapılmamış araçlara 20bin isteniyor malum sitede en az +5 bin.2004 model subarum etmez o kadar :smiley:bitirmem gereken drift aracı TOYOTA AE86 ve drag aracı SUBARU motorlu VW tosbamız var..2 senedir sürünüyorlar.sanayi ile aram nasıl iyi göbeğindeyim sanayinin :smiley: vana imalatı yapıyoruz ve 5200 mt2 de 50mt2 bir köşem var lift ve takımlarımla.18:30 mesai bitiminden sonra ve c.tesi, pazar bu işlerle uğraşırız bir ustamla birlikde.iş güçden fırsat buldukça. Çin ile rekabet başlayınca işler hızlı hobi işleri yavaş.Önce iş sonra aşk ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.