1.6 Otm. LPG Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan replay147 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,299

replay147

Yeni Üye
Bu konuda çok mesaj yazılmış, ama genelde hep eski tarihli. Ben de aracı yeni aldığım ve dizel bir arabadan geçiş yaptığım için yakıtı fazla geliyor. Sizin ortalama değerleriniz nedir?

Araç 2004 G.Vitara 1.6 Otm.

Şehir içi LPG ile 100km'de 14/15 lt. LPG tüketiyorum. Kısa mesafelerde çok dur kalklı kullanıyorum. Bu değer normal midir?

Etiketler
Ynt: 1.6 Otm. LPG Tüketimi

Verdiğiniz değerler gayet normal. Hatta ben 235 lastikle 17-18 litreleri görüyorum..

selamlar bende ankara da sehir içinde 60 tl ye 200 km yol yapıyorum. Aracım otomatik 5k.

arkadaşlar bende 235 lastikle şehir içinde 16_17 litreyi görüyorum.hemde otomatik 5k...

şehir var şehir var tabi, istanbul, ankara gibi trafik olan şehirlerde yakıt tüketimide çok farklı çıkar özellikle otomatik arabalarda :smiley: trafik yokken 10 dakikada gittiğim yolu akşam trafiginde 2 saatte gidiyorum yapılan km aynı varın siz hesap edin yakıt farkını

arkadaşlar sağolun kimimiz cc leri yazmamışız yanılıyormuyum.Birde yük ,kullanıcı ,kış gibi faktörlerde var hepiniz bunu biliyorsunuz bir daha hatıtlatayım dedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR