Arkadaşlar herkese merhaba sekiz şubatta kemerburgaz lopez parkuruna girecegiz Hudoff grubu olarak gelmek ve katılmak isteyen arkadaslar gelebilir mt lastik ve halat sart çizme vs olması lazim parkur biraz sert bilmeyenler için belirttim biz suanlik 6 araciz
Her gezimizde oldugu gibi bu gezimizede gelmek isteyen herkez davetlidir buluşma yerimiz kemerburgaz migros önü alışveriş toplu yapılıp tutar kişi sayısına paylaştırılacaktır isteyen harici yiyecegini getirebilir
ÖNEMLİ : Gidecegimiz parkur standart araçlara göre diil gelmek isteyen araclarda en az mt lastik mecburidir vinci olmayan araç gelebilir vinçsiz araçlarda esnek halat mutlaka olmalıdır ,her aracın çizmeli co pilotu olmak zorundadır .
Yine Lopez yine Çamur ve yine Atıl..
Ulan her masraf sonrası, tövbe ediyorum; "Bir daha çamur mu? Asla!" diyorum ama "Offroad'çu tövbe tutmaz" diye de bir söz var galiba, öyle miydi o söz? Tam şey yapamadım.. ;D ;D ;D
YAZIN ULEN BENİ BAŞA...
Arkadaşlar 33 inc ofsetli mt lastik ve yükseltme yapılmış ford ranger yeterli olurmu acaba olur derseniz bizde katılmak isteriz burak abinin vincine de ortak oluruz ☺