vx100

1. S

Land Cruiser Vx100

Herkese Merhaba, Ben serkan Jetta aracımı sattım ve şuan ailecek 2.0tdı 4x4 amarok aracımızı kullanıyoruz. Ancak bir süredir aklımda olan 2003-2006 model benzinli vx100 almaya karar verdim. İki haftadır bu araç ile ilgili burada yazan yorum ve incelemeleri okudum ancak çok güncel paylaşımlar...

2. barbecue

Satilik 2003 Model Lc Vx 100 - Ankara

Değerli Dostlar, Son 4 yıldır büyük keyif alarak kullanmakta olduğum konu aracımı satmayı düşünüyorum. Nedenleri niçinlerine pek girmek istemiyorum ama satmam gerekiyor. Daha önce de yatırım amaçlı satmayı düşünmüş, planlamada revizyona gidip son anda kızımı elden çıkarmak zorunda kalmamıştım...
  3. M

Satın Almak Istiyorum Toyota Land Cruiser Vx80 Veya Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited.

herkese merhaba. sitede yeniyim umarım yanlış bir yere konu açmamışımdır. ben ilan başlığında belirttiğim gibi Toyota Land Cruiser vx80 veya Jeep Grand Cherokee 5.9 limited almak istiyorum. sitelerde çevremde çok aradım ama bulamadım. eğer satan arkadaşlar benim ile irtibata geçebilir...
  4. O

Toyota Land Cruiser Vx100

Merhaba, Aracımı satmaya karar verdim.2012 yılından beri kullanıyorum. İşlerim gereği artık fazla vakit ayıramıyorum ve özellikle son 1 senede çok az kilometre yaptı.Sevenine satılmasını isterim. Aracın benim satın aldığım galeri tarafından kmsi düşürülmüş.Şu an 190000 kmde gözükmesine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri