l200

1. M

4wd Hakkında Bilgi - 2h-4h-4l Vs...

Arkadaşlar selamlar, bu aralara tekrardan pick up konusuna sardım. Çoğunluklu günlük kullanım olmak üzere bir 4x4 pick up almayı düşünüyorum. Araştırmalarım esnasında bir şey dikkatimi çekti; sadece L200 de devamlı 4WD mevcut (isterseniz 2WD ye geçiriyorsunuz), bir de Amarok da... Diğerlerinde...

2. Merhaba Arkadaşlar Aranızda Yeniyim!

gezenbilir ailesine merhaba. sizlere danışmak istediğim bir kaç sorum olacak! öncelikle benim kafamın içindeki belalı 3lü olan ford ranger wildtrak, mitsubishi l200 ve toyota hilux arasında gidip gelmekteyim. sizce hangisi? 2. sorumda off road için yapılı olanlarımı tercih etmeliyim yoksa sade...
  3. B

Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım. Yardimlarınızı bekliyorum Yeni L200 Blizzard Triton 110 bin TL Arac full gibi (+) özellikleri 1-merkezi diferansiyel kilidi (bunun mekanik diferansiyel kilidinden farkını bilmiyorum) 2-Xenon-led farlar, şerit takip sistemi 3-anahtarsız start-stop...
  4. 4

L200 - Vw Amarok - Hılux - Jeep Cherokee - Vitara - Samurai - Lada Niva Dodik

MITSUBISHİ L200 - VOLKSWAGEN AMAROK - TOYOTA HILUX (LN106) - JEEP CHEROKEE (ZJ-XJ) - SUZUKİ VİTARA - SUZUKİ SAMURAİ - LADA NİVA DIŞTAN VİDALI GENİŞ OFF-ROAD DODİKLERİ MEVCUTTUR.. RESİMLER EN KISA ZAMANDA EKLENECEKTİR... DETAYLI BİLGİ: 0545 724 64 10
  5. İstanbulda Ucuz Değil Dürüst Namuslu L200 Ustası Arıyorum.

yetkili servis bile dolandırmaya kalktığı bir ortamda bu usta bulunurmu bilmem ama bilen varsa lütfen söylesin

6. E

Hilux Mü Yoksa L200 Mü Yardımcı Olurmusunuz :)

Yaklaşık 1 bucuk aydır 4x4 araç bakıyorum baktıqım hilux la l200 arasında kararsız kaldım aslında kararsız kalmaktan ziyade piyasada elle tutulur temiz bir araç bulamadım olanlarında malesef fiyatları uçuk rakamlarda piyasasından 7-8 bin tl daha fazla isteniyor. bu konuyu açmamdaki sebep 2 araç...
  7. L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum, çamurla buluşmam 1.5 sene önce 4x4 400 cc atv"mile başladı geçtiğimiz ayda bunu bir 2007 model 350000km de :) 4x4 l200 ile buluşturdum,aracın ilk sahibi bir arkadaşımdan satın aldım, araç çok orjinal fakat enjektörler problemliydi tanınmış bir...
  8. M

L200 Almayı Düşünüyorum Yardım!

Herkese Merhaba, Ben yıllardır 4x4 L200 almak istiyorum.Bu forumdaki birçok konuyu inceledim l200 ile ilgili şimdi kararım ciddiye bindiği için birde ben konu açmak istedim.L200 Sahipleri bana tavsiyelerini,şikayetlerini ve yorumlarını bırakırlarsa çok sevinirim. Özellikle şu sorulara cevap...
  9. Bir L200 Hikayesi..

merhaba, bendeniz kendimi otomobillerden çok anlayan ,herkese akıl veren ve 1,5 ay öncesine kadar bu konuyla alakalı hata yapmamış bir adam olarak bilirdim.ne zaman ki 1,5 ay önce ukalalık yapıp telefonla bir l200 aldım,hayatımda ki otomobil konusu l200 den önce ve l200 den sonra diye ikiye...
  10. 2007 Mitsubishi L200 4x4 İntense Lux Difflock Hakkında

2007 L200 4x4 İntense lux Modellerinde %100 diferansiyel kilidi var mı? Nasıl devreye giriyor 2006 magnumlar gibi ayriyetten düğmesi mi var yoksa başka bi şekilde mi devreye giriyor bilgilendirirseniz sevinirim ilginize teşekkürler...

11. 2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...?

Merhaba L200 Magnum 4x4 almaya karar verdim Allah izin verirse. yalnız haliyle ikinci alacağım için insan tereddüt etmiyor değil, aracı alırken nelere dikkat etmeliyim, nerelerini baktırmalıyım, özel olarak neyine dikkat etmeliyim bu konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim sizin yorumlarınız...
  12. L200 Magnum Da Rampada Kalkma Sorunu

Merhaba bende Mitsubishi L200 magnum 4x4 almayı düşünüyorum ve bir süredir araştırıyorum her şeyinden övgüyle söz ediliyor fakat rampada kalkmada sorun yaşandığı ve debriyajın ısındığı için bunu yaptığını duydum kalkarken gazı iyice doyurmak gerekiyormuş böylesi arazi canavarı diye söz edilen...
  13. T

2011 L200 4x2 Kilitli Diferansiyel Uygulaması Veya Montajı

sevgili forum üyeleri 2011 l200 4x2 invite sahibiyim aracım çamurda çok patinaja düştüğünden aracıma çıkma 4x4 mitsubishi l200 kilitli diferansiyel taktırmayı yada benim diferansiyele kilit uygulaması yapmayı istiyorum. uygulanacak diferansiyelin yada kilidin elle içeriden kilitlenip açılmasını...
  14. E

L200 İçin Hangi Chip Tuning?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar; Bir ay kadar önce 2010 model L200 Intense 4X2 satın aldım. Araçtan genel olarak çok memnunum. Fakat ara hızlanması ve gaz tepkilerine biraz geç cevap veriyor. Öncelikle sormak istediğim benim aracım şu anda kaç beygir? Birden fazla motor seçenekleri...
  15. 2007 L200 ler MTV indirimden faydalanamıyor....

arkadaşlar.. Bugün bir hesap yaptım ve 2007 model L200 lerin MTV indirimden faydalanamadığını gördüm...Şöyle ki; 2007 model 4x4 L200 lerin en düşük kasko değeri (intense) 31.300 TL olarak belirlenmiş...%5 ise 1.565 TL tutuyor... Normal şartlarda istenilen vergi ise 1562 TL olduğu için kasko...

16. Yeni L200 alt koruma

Yeni L200 alt koruma yaptıran arkadaş varsa fotoğraf ve nasıl yaptırdığını paylaşabilirmi? 3mm alümünyuma nasıl ve kim şekil verebilir?
  17. S

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Kıskanmış gibi :D olmayayım ama "Araçlar/Suzuki" bölümünde gördüğüm konu başlığı bizim kaç kişi (ve kimler) olduğumuzu, ayrıca araçlarımızın tip ve modellerini öğrenme isteği doğurdu... Başlattığım listeye kendinizi eklerseniz sevinirim :) 1) Sevtap Dilek Çimen (SDC) - Pajero 1988 - İstanbul
  18. Mitsubishi L200 İçin Yükseltme - Lift Kit

Selam arkadaşlar, tüm topiği okudum ama ne yazık ki Mitsubishi yeni L200 hakkında yükseltme kitiyle alakalı bi posta rastlayamadım. Yurt dışında bolca örneklerini görüyoruz peki Türkiyeye bu kitleri getiren bildiğiniz birileri varmı, yada ağır offroad'a girmeyecek bir kullanıcı için yükseltme...
  19. Eski Kasa L200?

2003 model eski kasa L200 hakkında ne düşünüyorsunuz? Görünümü çok hoş ama bunun haricinde arazi kabiliyeti,yedek parça fiyatları ve yol konforu nasıldır? Birde bu araçlar ruhsatta ticari olarakmı yoksa hususi olarakmı geçiyor?
  20. R

Zırhlı L200

Merhaba arkadaslar, benim aklima takilan bir soru daha var, zaman ayiran arkadaslara simdiden tesekkurler. Mitsubishi L200 4x4 LUX AT MAGNUM + klasik modifiyeleri (12000 lik vinc vs) Yaklasik 550kg arac zirhini kaldirabilir mi? Kaldirabilir ise; Bunun yakit tuketimine, performansa, arazi...