Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
2007 model 302xxx kmde 4x4 otamatik vites.
sanzuman komple yenilendi
alt takım elden geceli 3bin km oldu.
tavan kaput bagaj boyasız, degişensiz. tramerde 3 adet bedelsiz kayıt var.
675bin tl
Herkese merhabalar
Bugün bir çılgınlık yapıp bir çekme karavan satın aldım. Fakat farktettim ki benim fiesta ile en fazla otoparka çekebilirim karavanı :)
Bu yüzden internette gezinmeye başladım ve forumları okudum. En dayanıklı arazi araçlarına baktım çünkü pek fazla bütçem olmadıgı için eski...
Merhaba, işime yaramayan hiç kullanmadığım bir ticari aracımla takas edecek bir L200 buldum. Ancak bazı endişelerim var 2007 model bu araç 2013-2017 yılına kadar yetkili servis bakımlı ve 288 bin km de iken bir anda 200 bin km ye düşürülmüş. 2020 yılında bir muayeneye girmemiş muhtemelen kaza...
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. 2008 Model l200 araç kullanıyorum. Offroad donanımlı fakat balataları yeni değiştirdikten sonra frene basınca gelen tak sesi sebebi bulunamıyor. Sanırım sol ön taraftan geliyor. Bana yardımcı olabilir misiniz?
L200 Araçlarına özel her türlü aksesuarlar mevcuttur.
DODİK VE YAN KAPLAMA
MOONVİSÖR
SNORKEL
TAVAN ÇITASI
ÖN KORUMA
ARKA KAPAK KAPLAMA
KAPUT RÜZGARLIK
CAM RÜZGARLIK
TEL: 544 473 52 22
L200 ve diğer çift kabin pikaplar için Dodik imalatımız ve montajımız vardır. Kargo ile yollamada yapabiliyoruz. Dodik ve diğer offroad aksesuarları için bizim ile irtibata geçebilirsiniz.
İrtibat no:0541 585 01 01 Gezenbilir üyelerine fiyat konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Merhaba arkadaşlar,
Ben kendime 4x4 L200 almak istiyorum. Fakat 2015'teki yeni kasada gerçek arazi vitesi yerine çevrilerek mod'ları seçebileceğiniz bir düğme kullanıldığını görüyorum. Bu modelden öncekilerde ise hep gerçek bir arazi vitesi mevcut.
Benim L200'ü seçmeye kadarki serüvenimde ise...
herkese merhaba daha önce buna benzer konu açıldıysa silinmesini arz ederim
aracım 94 model l200 4x2 double cabin biraz araştırmama göre 93-96 modelleri arası üretilen seri arka yolcu camları 97 - 99 üretilenlerden uzun ve uzunlugu 4.84mm ön koltuğu bütün ayrı değil
bu araç hakkında iyi yada...
Merhabalar,
2008-2011 arası otomatik vites 4x4 instyle alma düşüncem var kısa surede olmasa da yıl sonuna doğru olabilir . bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan konu hakkında yardım alabilir miyim?
nelere dikkat edilmeli, ekpretiz e gösterince 4x4 ler hakkında da detaylı bilgi...
Merhaba Arkadaşlar,
2007 model 183.000KM'deki L200'ümde uzun süredir artarak devam eden siyah duman problemi nedeniyle Bursa bölgesinde tavsiye edebileceğiniz enjektör temizliği yapan işinde ehil, titiz çalışan gerçekten Usta diyebileceğiniz bir Usta arıyorum. Tecrübe ettiğiniz, bildiğiniz...
Merhaba,
2009'dan beri kullandığım 2007 model L200'üm malum zamanla park yerindeki diğer araçlar tarafından girip çıkarken sürtülüyor ve genelde bu sürtmeler dodiklere yapılıyor.
Kendim boyamak amacıyla dodik boya kodunu bilmek istiyorum böylece sürtüldükçe boya yapabileceğimi düşünüyorum.
Koyu...
Selamlar,
Geçen hafta satın aldığım, 4000km deki Mitsubishi L200 4x2 Aracımda yeni Extreme Jant-Lastik ve dodikler taktım,
Orijinalleri pırıl pırıl durumda ve değerlensin istiyorum.
Satın almak isteyen arkadaşlar olursa uygun fiyatlı vereceğim.
Parçalar, Atatürk Oto Sanayi sitesinde...
2016 L200 Blizzard 4X4 aracımızı extreme Offroad aracı olarak hazırlamak istiyoruz. Zayıf yönleri nelerdir. Nasıl bir yükseltme kiti kullanmamız gerekir. Arka kasayı kısaltıp kesmek istiyoruz tavsiyeleriniz nelerdir. Kasa kesilince şaseden de kesmek gerekirmi?