Merhabalar.DSG -otomatik -vites araçls karavan çekme işini araştırıyorum.
Ben de VW DSG var. Servis bir türlü bu konuda cevap veremedi.
çok hassas bir sistem, acaba ağırlık çekmek sisteme bir zarar verirmi?
bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
2012
2014
2015
alüminyum
çıkıntılı
delici
dodik
ducki
düz
ford
grand
hilux
için
malzeme
mitsubishi
navara
plastik
ranger
seti
şnorkel
sonrası
spacer
spot
suzuki
toyota
vinç
vitara
yayıcı
yükseltme
Merhaba Arkadaşlar,
Önceki yıllarda bir çok kez gitmiş olduğumuz Kaz Dağları Kirse alan Mevki Kamp alanımıza 17 - 19 Temmuz 2015 tarihleri arasında tekrar gitmeye karar verdik.
Kamp yerimiz Edremit - Zeytinli Beldesinde Mehmetalan Köyü kırsalında bulunmaktadır.
8- 10 km.lik Dağ - Orman yolu...
Atatürk ve İstiklal YoluYürüyüşüne ben de katıldım...
Milli Mücadele`nin en önemli lojistik destek yolu olan İnebolu-Ankara arasının,
Kurtuluş Savaşı`ndaki önemi yadsınamaz bir gerçektir. Kurtuluş Savaşı süresince kağnılarla,
İstiklal Madalyası sahibi tek ilçe olan İnebolu`dan...
Basarsoft 2015- Harita - Poi - Bulding - speed cam
http://dosya.co/k17glxpcuvnb/BasTur.2015.03.rar.html
http://dosya.co/f1v62z5wlv94/Speedcam.rar.html
rar sifresi yoktur güzel yollarda kullanmanız dileğiyle
9-10 Mayıs 2015 Tarihinde kulübümüzün ilk kez düzenlediği dağcılık şenliği yapılacaktır.Kamp yeri 260 mt.Sarıkız zirvesi 1726 mt.Detaylar ve iletişim telefonları aşağıdadır.
9 MAYIS 2015 8:00-10.45 Konukların 75. Yıl parkında buluşması
(Atatürk Anıtı karşısı.)
Cuma gecesi konaklama mekanı...
Karavancı dostlarımıza;
Sakarya, Serdivan Belediye başkanı Sn. Yusuf ALEMDAR Federasyonumuz aracılığıyla 04-05 Nisan 2015 tarihlerinde
Sapanca Göl kenarındaki tesislerinde ağırlamak üzere karavan camiasını davet etmektedir.
Tesisin Su, Elektirik ve Tuvalet alt yapısı mevcut olup tesis...
Merhaba Arkadaşlar,
07 - 08 Şubat 2015 tarihleri arasında Ödemiş Bozdağ Beldesinde yapılan Kış Dağcılık Şenliğine İzmir'den arkadaşımız Eyyüp SELEK ile katılmıştık.
Şenliğe katılan diğer katılımcılar ve kulüpler Bozdağ Beldesinde bulunan park alanında kamp kurmuşlardı.
Arkadaşlar,
Motorumla solo olarak yaptığım gezilerimi ve yaşamımı sizlerle bu başlıkta paylaşmak istiyorum.
Adım Yücel GÜNDÜZ 10 yıllık öğretmenim İzmir'de görev yapıyorum gezmeyi seviyorum ve en birinci hobim motorsikletimle solo gezmek gezmek gezmek.
Gezilerimi yalnızca solo...
Bu sene kış kampımızı 21-22 Şubat 2015 tarihinde Bolu Aladağ Göleti kıyısında yapıyoruz. İsteyenler tabii ki 20 Şubat Cuma gününden gidebilir.
HAVA NASIL OLACAK
Soğuk olacak. Bu mevsimde hava gece -8 C, gündüz +0 C civarında oluyor. Tarih yaklaşırken hava tahminlerini burada duyuracağız...
Sevgili Gezenbilircim,
Geleneksel Ilgaz Küçük Hacet tırmanışımızı bu sene 24-25 Ocak tarihlerinde yapmayı planladık.
Kış Dağcılığı kapsamına giren bu faaliyet için aşağıdaki detayları dikkatinize sunarım:
Etkinlik tarihi:
24 - 25 Ocak 2015
Katılımcı sayısı:
Sınır yok
Katılım bedeli...
merhaba gezmeyi sevenler ve gezip de bilenler.
16 ve 22 şubat arası izlanda'ya yapacağım gezinin notlarını bu başlık altında paylaşacağım.
uçak biletlerini geçen hafta aldım. türkiye'den reykjavik'e direkt uçuş yok. aktarma noktalarına göre fiyatlar oldukça değişkenlik gösteriyor. yaz döneminde...
Merhaba,
Ailemiz açısından artık geleneksel hale gelen yılbaşı dönemine özel Abant Kampı için 23 Aralık 2014 günü yola çıkıyoruz.
Bildiğiniz gibi Abant Milli Park'ı içinde elektriği de bulunan bir konaklama yeri mevcut.
23 Aralık 2014 - 5 Ocak 2015 arasında Abant ve yöresinde olacağız.
Bize...
Geçen ay tanıtımı yapılan yeni Lada 4x4 Urban Modeli, Lada severler için paylaşmak istedim.
Kısmen gerekli seviyede değişikliklerle geliyor, tabi Türkiye'ye gelir mi gelse de fiyatı ne olur bilinmez.
Değişikler ise şunlar; 17" jant, klima,ABS, otomatik cam, yarı gövde rengi tampon ve çeşitli...