Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Bölümde Kendi Karavanlarını Yapanların Listesi
1.VW T5 Camper Projem için Yardım Görüş ve Önerileriniz?
· gencay · 9 Haz 2008
2.Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen
· impesa · 11 Haz 2008
3.Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?
· ZEKERİYA · 4 Ara 2008
4...
2012
2014
2015
alüminyum
çıkıntılı
delici
dodik
ducki
düz
ford
grand
hilux
için
malzeme
mitsubishi
navara
plastik
ranger
seti
şnorkel
sonrası
spacer
spot
suzuki
toyota
vinç
vitara
yayıcı
yükseltme
2014 YILININ MAYIS AYINDA 4X2 110 BG LAURETTE DUSTER ALDIM,ŞU AN ARACIM 6500 KM DE ..ARACIMI ASLINDA SEVİYORUM AMA BİR KAÇ PROBLEMİN OLMASI BENİ RAHATSIZ EDİYOR..
ARACIMIN DİREKSİYONU ÇOK SERT VE SÜRÜŞ ZEVKİMİ YOK EDİYOR.BİRDE ARACIMA KESİNTİLİ ÇALIŞTIĞI İÇİN YENİ YAZILIM ATTILAR VE SANKİ...
Arkadaşlar aracı yeni aldım Arka bagaj kapağını kapatırken hemen kapanmıyor bi kaç denemeden sonra yada bagaj açma yerine bastığımda tekrar öyle kapanıyor bu sorunu yaşayan varmı ?
Sevgili arkadaşlar,
Gezenbilir Amatör Denizci Belgesi (ADB) sınavlarına hazırlık için denizcilik ve yelken kursumuz 4. dönemiyle devam etmektedir.
Teorik eğitimlerin içinde Seyir, Gemicilik, Denizde Güvenlik, Deniz Hukuku, Motor, Denizde Haberleşme yer almaktadır.
Bu eğitimleri tamamladıktan...
Geçen hafta senelik izinde idim.Havanın da güzel olmasını fırsat bilip eşimle birlikte uzun zamandır görmediğimiz Bergama’yı ziyaret etmek istedik.Bergama,İzmir’e 108 km. uzaklıkta ve tabelasında 101.000 yazan son derece gelişmiş bir ilçemizdir.İlçenin tek şanssızlığı İzmir-Çanakkale yolundan...
2014 Türkiye Off Road Şampiyonası’nın 6. ayak yarışı Beykoz Off Road Spor Kulübü (BEYOFF) tarafından, ilk kez İstanbul sahillerinde, Riva'da yapılacak.
Organizasyon ile ilgili daha detaylı bilgiler ilerleyen tarihlerde
www.beykozoffroad.org sitemizden yayınlanacak...
Merhaba Değerli Arkadaşlar,
2014 yılı 27 Temmuzdan 4 Eylül'e kadar 39 gün yaklaşık 6000 km ve doğu karadeniz haricinde çoğu çekme karavan ile 3 oğlumuz (Yusuf 7, Selim 3, Talha 1,5) yaptığımız tura ait fotoğrafları instagram ve facebook da "talhascaravan" olarak paylaştık. Genel olarak kamp...
9 ülkeyi kapsayan 3400 km'lik gezimiz nihayete erdi. Kürkçü dükkanına döndük. Katılan 9 aracın 8'i 30 yaş üzeri araçlardı. En ufak problem yaşamadan, katılımcıların sağduyuları, olgunlukları ve gezgin olmaları sayesinde gezimizi büyük bir keyifle tamamladık. Kah kamplarda, kah otoparklarda...
Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflıyor 6 (Sultanahmet'ten Ortaköy'e)
Tarih: 19 Temmuz 2014 Cumartesi
Yer: Alman Çeşmesi önü
Saat: 21:30
Gezi rotamız Alman Çeşmesi önünden başlayacaktır, sırasıyla;
Alman Çeşmesi,
At Meydanı,
Dikilitaş,
Sultanahmet (dışından),
Süleymaniye,
Vefa...
Merhaba sevgili Sedat, Gezenbilir Ailesi,
Bakıyorum bakıyorum daha bu yılki festival ile ilgili hiç bir ön duyuru, başlık yada muhabbet yok ortada. Daha fazla bekleyemedim konu başlığını açarsam belki bizi daha fazla bekletmezsiniz dedim. Eveett sevgili Sedat haydi cevap ver bize bizi daha fazla...
İşyerimin Mayıs 2011-2012-2013-2014 satış durumları.
2011 Mayıs 28762 tl Satış yapmışım.
2012 Mayıs 30830 tl Satış yapmışım.
2013 Mayıs 37180 tl Satış yapmışım.
2014 Mayıs 37700 tl Satış yapmışım.
Ben gece gündüz iş yaparak satışı arttırdım.Sabah 8 Gece 12 lere kadar çalışıyorum.İnsanlara...
Ukkf ve Antalya Kamp Karavan Derneğinin düzenlediği (Erdal Ögüten beyin haberler-duyurular bölümündeki bildirisi) Gezi programımız 08/05/2014 Perşembe saat 11:00'de Antalya Lara'dan Başlayacaktır.
Geziye dahil olmak isteyenlere yer ve zaman bildirilecektir.
Antalya'dan katılacaklar;
1-Cengiz...
Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-Temmuz 2014
Arkadaşlar ben Türkiye'de Gürcistan sınırında oturan biriyim.
Oturduğum ilçe gürcistan sınırına 50 km mesafede.
Gezginlere bu kapının açılacağını duyurma gereği duydum.
Bu sınırın avantajı...Gürcistan Tbilisi'ye en yakın...
Merhaba Gezenbilirci arkadaşlar,
32 yaşında bekarım, hayatın anlamının kamp yapmakta ve gezmekte olduğunu düşünen birisiyim Yaklaşık 12 yıldır kampçıyım. Motorumla solo gezilere ve kamplara katılıyorum ve haftasonları solo geziler yapıyorum. Ayrıca kendim çizip yaptığım bir çekme karavanım...
Merhaba Arkadaşlar,
09 Mart 2014 Pazar günü yapmış olduğumuz yürüyüşe ait fotoğrafları ilginize gecikmeli olarak sunuyorum.
İyi Çalışmalar.
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,
Murat ÖZ
Gezenbilir İzmir grubu olarak 02 Mart 2014 - Pazar günü yaptığımız yürüyüşün görsellerini ilginize sunuyorum arkadaşlar,
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,,