2013

1. 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Sevgili Fronti Sevdalıları...... 2012 yılında 1.Frontera Buluşması-Tuz Gölü ardından, 2013 yılı 2.Frontera Buluşması-Likya Yollarında gezimizi Emre kardeşim (mrdnmz) ile planlayarak sizinle paylaşmak istedik. Gerçi planın ağır yükünü Emre kardeşim (mrdnmz) çekti. Bana sadece reklamı kaldı...

2. Gezenbilir İzmir; Kaynaklar Gürlek Şelale - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü (10 Mart 2013)

Merhaba Arkadaşlar, 10 Mart 2013 Pazar günü yapmış olduğumuz yürüyüşün görsellerini ilginize sunuyorum. Gecikme için kusura bakmayın.
  3. 2. Karoff Offroad Oyunları KAHRAMANMARAŞ 13/14 Nisan 2013

Geleneksel Hale Getirdiğimiz Ve 2012 Yılında 1. Sini Düzenlediğimiz Offroad Oyunlarına Tüm Dostlarımız Davetlidir. 2012 Yılındaki Göstermiş Olduğunuz Katılım Dostluk ve Kardeşliğinizden Cesaret Alarak Yapmış Olduğumuz Etkinlik 13/14 Nisan 2013 Tarihlerinde Yine geçen Yılki Güzelliğiyle devam...
  4. 2013 Likya Yolu Yolcuları..

Merhaba Doğasever Gezginler... Likya Yolu için 2013 Mayıs - Haziran ayları için hazırlıklara devam ediyoruz..Yol arkadaşlığı yapmak isteyen veya bilgi paylaşımları için buradan iletişime geçebiliriz...Geçen sene mayıs ayında başladığım ve 7 günde tamamladığım Likya Yolunun Fethiye - Kaş...
  5. Sakarya Ayyıldız ve E.S.G gurubu Sarıalan yaylası kış kampı (15-17/02/2013)

2013 yılı takvimine alarak belirlediğimiz ve gerçekleştirdiğimiz; Abant yaylalarında kış kampı,,,,,Seben yaylalarında kış kampı procelerinden sonra Şubat ayı için 15-17 Şubat tarihleri arasına Seben göleti kenarında Kış kampı nı belirlemiştik...........Gezenbilirin ;;Aynı tarih ve aynı bölgeye...

6. E

'egeli' 2013

12 Şubat 2013.. İzmir'de termometreler 20-21 dereceleri gösteriyor.. Sanki şubat değil de, bir haziran günü.. Yazın, biterken bir köşede unuttuğu veya 'beni unutmasınlar' diyerek, özellikle bıraktığı.. gerçek 'yazdan kalma' bir gün.. Güneş değdiği yeri ısıtıyor.. Eeee...
  7. İzmir - Ödemiş Bozdağ'da Çığ Kazası ( 13 Şubat 2013)

İZMİR’in Ödemiş İlçesi sınırlarında kalan Bozdağ’da çığ düşmesi sonucu Ege Üniversitesi Dağcılık Kulübü üyesi 4 öğrenci çığ altında kaldı. Öğrencilerden 3’ü kendi çabalarıyla kurtulurken, diğerini arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Bugün saat 14.45 sıralarında, kayak tesisleri de bulunan...
  8. Tayland 13.07.2013 - 24.07.2013 gezimize arkadaşlar arıyoruz

Merhabalar, öncelikle 25 yaşımdayım. istanbulda yaşıyorum. daha önce taylanda 13 kez gittim. 14. ise inşallah temmuzda olacak. Gitmek isteyen arkadaşlar, gidipte bilmediği için çekinen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. tüm otel, uçak ve rehberlik organizasyonu tarafımdan organize...
  9. M

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2013 Ücretleri

TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONCA 20 OCAK -31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA UYGULANACAK ÜCRETLER EĞİTİM BİTİRME BELGESİ ÜCRETİ : 250.00 TL DAĞ MİHMANDARI BELGE ÜCRETİ : 250.00 TL ROTA YAPICA BELGESİ ÜCRETİ : 205.00 TL ROTA YAPICI BELGE VİZE ÜCRETİ ...
  10. 2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

Karavancı dostlar, Gezenbilir'in geleneksel kış kampı 16-17 Şubat 2013 tarihlerinde Bolu-Aladağlar Sarıalan yaylasında yapılacaktır. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94585.0 Duyuruda detayları belirtilen Sarıalan yaylasında karavanları ile katılacak arkadaşlarımız için elektirik...

11. Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Sevgili Gezenbilircim, Bu sene kış kampımızı 16-17 Şubat tarihlerinde Bolu Sarıalan Yaylasında yapıyoruz. Tabii her zaman olduğu gibi isteyenler 15 Şubat Cuma akşamından gelebilir. Yerimiz Köroğlu Konağı Otelinin arkasında bulunan ağaçlık alan. Bu sene kış kampımızın bir de teması var...
  12. Gezenbilir İzmir; Menemen Hatundere Dumanlıdağ Doğa Yürüyüşü ( 27 Ocak 2013)

Merhaba Arkadaşlar, Gezenbilir İzmir olarak 27 Ocak 2013 - Pazar günü yapmış olduğumuz Doğa Yürüyüşümüze ait görselleri ilginize sunuyorum. Bu haftaki yürüyüşümüz, Menemen Hatundere Köyü yakınlarında ki Dumanlıdağ parkurunda idi. Dumanlıdağ Zirvesi çok ileride kaldığı ayrıca havanın kapalı ve...
  13. Sakarya;Ayyıldız ile ESG Proceciler Bolu,Seben yaylalarında (18-20 Ocak 2013)

Her ay bir yayla kış faaliyetimize Aralık ayında yaptığımız Abant yaylalarında kış kamplı etkinliğimize 18-20 Ocak 2013 tarihi itibari ile Yine Bolu Seben ilçesine ait Haccağız,Tepeköy yaylası,Gökhaliller yaylaları olarak karar vermiştik.Seben yaylaları modernleşmekten çok uzak tamamen eski...