Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Bölümde Kendi Karavanlarını Yapanların Listesi
1.VW T5 Camper Projem için Yardım Görüş ve Önerileriniz?
· gencay · 9 Haz 2008
2.Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen
· impesa · 11 Haz 2008
3.Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?
· ZEKERİYA · 4 Ara 2008
4...
yıl 2013
aracımı alalı bir sene olmuştu şimdiki adı offroadaktif olan grup arkadaşlarımızla kayışdağındaki nurullahın aracının yapıldığı ustaya gittik araç hazırdı ve denemek için takıldık nurullahın peşine ;D ;D
sağolsun dağda bize döner de hazırlamıştı yedik içtik
içkiler tabi ki göynükten...
İşyerimin Mayıs 2011-2012-2013-2014 satış durumları.
2011 Mayıs 28762 tl Satış yapmışım.
2012 Mayıs 30830 tl Satış yapmışım.
2013 Mayıs 37180 tl Satış yapmışım.
2014 Mayıs 37700 tl Satış yapmışım.
Ben gece gündüz iş yaparak satışı arttırdım.Sabah 8 Gece 12 lere kadar çalışıyorum.İnsanlara...
YUNANİSTAN 2013
“Bir Deneme Gezisi”
Bu deneme gezisi de ne demek diye soracak olursanız. Mavi karavanımızla yaptığımız ilk gezimiz olmasından kaynaklanıyor. Bu zamana kadar Küheylan ile birçok gezi yaptık bu sefer mavi karavan “Maviş” ile yola çıkıyoruz. İlk gezeceğimiz yer de hemen...
Herkese merhabalar,
2012 yılında yaptırmış olduğum 15 m3 Ducato motokaravanımız ile 2013 Mayıs ayında ilk yurtdışı seyahatimizi eşimle birlikte gerçekleştirmiş bulunuyorum. Toplam 50 gün süren bu yolculuğumuzu İpsala sınır kapısından çıkıp Yunanistan, İtalya, İsviçre, Avusturya, Slovenya...
2013’e GÜLE GÜLE, 2014’e HOŞ GELDİN Yeni Yıl Programı
Yer: Misi Kamp ve Karavan Alanı
2014 yılının tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle, yeni yılınızı kutlarım. Mutlu yıllar.
TC Erden Bayraktar arkadaşımızın enerjisiyle, birlikte tempo tutup, birlikte eğlenmek...
2013 yılı gezilerimizi Çöl Kartalı ile keyifli bir şekilde tamamladık. 5000 km.lik yolculuğumuzda en zorlu dağ yollarını gık demeden çıkan sevgili Çöl Kartalı'na teşekkür ediyoruz. Taraklı Karavan Festivali'nin hemen ardından çıktığımız bu uzun soluklu gezimizden beğeneceğinizi umduğumuz...
Gezginler İçin Endonezya Notları
Başlarken
5 Mart 2013 de başladığım ve 7 ay süren bu seyahatte gezdiğim altı ülke arasında beni en çok etkileyen ülke Endonezya oldu, o yüzden bu ülke ile notları fotoğraflarla birlikte bir PDF dosya olarak hazırladım. Umarım yazdıklarım geziye çıkmayı...
Merhabalar abilerim, kardeşlerim öncelikle 2013 yada 2014 model en fazla 1 sene içinde Ranger xlt 2.2 lt modelini almayı planlayıp.. hafif hobi offroad tarzından yapmak istiyorum.. aslında gönlüm 3.2 wildtrack modelinde ama malum yakıt ve en önemlisi vergileri .. :)
her neyse konuda da...
Kazbek(5.047m.) Tırmanışı Raporu
Tarih: 7 – 15 Ağustos 2013
Faaliyet: Kazbek Dağı Tırmanışı
Yükseklik: 5047 Metre
Rota: Klasik
Zorluk: PD
Yer: Gürcistan / Kazbek Köyü
Ekip:
ANADOSK (Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü): Kenan TEMELTAŞI, Arno TAŞCIOĞLU, Kazım ÖZTÜRK, Selman...
Merhaba Arkadaşlar,
30 Derece sıcak havada 3 kişi olarak gerçekleştirdiğimiz yürüyüşten fotoğraflar.
İzmir içinde yapmış olduğumuz Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü etkinliklerimiz de 13 Ekim 2013 Tarihi itibari ile başlayacaktır.
TRAC-İZMİR(TÜRKİYE RADYO AMATÖRLERİ CEMİYETİ)İZMİR ŞUBESİ tarafından düzenlenen KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafında 3 Kasım 2013 günü yapılacak amatör telsizcilik sınavına hazırlık kuru
Trac İzmir Şubesi
2013 Yılı 2. Dönem Sınava hazırlık kursu duyurusu
Yer : Kent Konseyi Binası Konak
Saat ...
AĞRI DAĞI ZİRVE 5137 M. HİKAYESİDİR.
2013 yılının baharında AĞRI ZİRVE için Uludağ k.zirve ,Yürüyüş guruplarına rehberlik yapmak suretiyle bir çok günübirlik yürüyüşlere katılmak ve haziran ayındada Hasan dağı 3268 m.zirve ile artık hazırdık.
Temmuzdaki Ramazan ayında Doğu beyazıt ta gerekli...
Selamlar,
Nivalara olan merakım yeni başladı diyebilirim, ancak bu ara almayı düşünüyorum. Ancak merak ettiğim birkaç konu var. İlk olarak ABS sadece 2013 modelde mi gelecek? Yine 2013 model hava yastıklı geleceğini duydum. Ancak bir ustayla konuştuğum kadarıyla bu teknolojjileri Niva da yeni...
Merhabalar,
Efsane ile hızlı yaptığım Temmuz 2013 tarihindeki Balkan turundan sonra her sene motorsiklet ile yaptığım ve arkadaşlarımla 4-6 motor arası çıktığımız Avrupa turunu bu sefer revize ettim.Motorcu arkadaşlarım hiç mutlu olmadılar çünkü gezilerde ben ön ayak oluyordum onlara.Hatta iki...
Merhaba.
Amatör Telsizcilik sınavı 03 Kasım 2013 Pazar günü
Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul,
İzmir, Kayseri ve Samsun illerinde yapılacaktır.
Ayrıntılı bilgiler linkte bulunmaktadır.
http://www.kegm.gov.tr/default.aspx?pid=181
İzmir ilinde telsiz amatörlüğü...