Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracım 1.0 Tce 90 HP 2023 Clio.
Pino 2010 karavan modelini düşünüyorum aracım çeker mi?
Ruhsat verisi 900 kg çeker şeklinde.
Pino 2010 modeli panel vs ağırlık toplamı söylenilen gibi 400-450 bandında mı?
Son olarak pino 2010 modelini tavsiye eder misiniz?şimdilik tek kriterim aracımın çekeceği...
Bu Bölümde Kendi Karavanlarını Yapanların Listesi
1.VW T5 Camper Projem için Yardım Görüş ve Önerileriniz?
· gencay · 9 Haz 2008
2.Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen
· impesa · 11 Haz 2008
3.Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?
· ZEKERİYA · 4 Ara 2008
4...
Merhaba. 2010 model 4x4 Duster' ların 30km, sonraki yıllarda üretilenlerin 80 km'de otomatik olarak 4x2 ye geçtiğini duymuştum. Her modelden 4x4 Duster kullanan arkadaşlar bu durum doğrumudur açıklayabilirler mi ?
10 ocak pazar günü 14 km lik doğa yürüyüşü için DAĞ KUZUÖREN KÖYÜ ne gidiyoruz. Yürüyüş parkuru; 1350 m rakımlı noktan başlayacak bir bölümü bozkır olmak üzere, karaçam, sarıçam ve göknar ağaçlarının arasından 1960 m rakımlı tepeye kadar çıkılacak , farklı bir rotadan başlangıç noktasına...
Arkadaşlar, Bir teklifim var ;)
2006 da Ürkmez tarafında biraz dolaşmıştık. Aynı bölgeden başlayarak biraz orman içlerine girip azıcık macera arayalım.
2006 gezimizden birkaç foto koyuyorum reklam amaçlı ;D
Gaziantep Offroad Ekibi haftalık gezilerinden birisine daha imzasını attı. Geziye 3 cj, 2 defender ve 1 Mercedes G olmak üzere 6 araç katıldı.
Sabah 7:15 gibi GASKİ göleti kapısından hareket edildi. Hemen Burç gölü sırtlarındaki tepelerde göl manzaralı kahvaltı yapıldı. Devamında tepe...
Merhaba Arkadaşlar ,
Gezenbilir İzmir olarak her hafta sonu düzenlediğimiz " Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüş " etkinliklerine devam ediyoruz.
Mayıs 2010 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız Doğa Yürüyüş etkinliklerimizin 10 Ocak 2010 Pazar gününe ait programın detaylarını ilginize...
Maksat hafta sonu çıkıp biraz dolaşmak,temiz hava almak.Önce Kuzenim Yusuf'un iş yerine uğrayıp kuru odun alalım dedik. Köpeklerini de arabaya koyalım onlarıda dolaştırmış oluruz diye düşündük.
Çok keyifli bir gezi oldu.
Ctesi günü 3 araç termal otel önünden hareket ettik, dağ yollarından kavacık asfaltına çıktık. Efem çukuru yolundan yine dağ yollarını kullanarak Balaban göletine kuzeyden ulaştık.
Yollar tahminimizden daha kolaydı, bu nedenle artan zamanımızı göletin menba tarafındaki...
Uludağ eteklerinde başlayan gezimiz Saralanda bitti yada bitmek zorunda kaldı. Gerek havanın kararması, gerek doğa şartları geçit vermedi ve Çobankaya varamadık. Bir dahaki piknik gezimize kaldı.
Kalabalık olmak fotograf karelerinde güzel oluyor ama haraket etmek sıkıntılı oluyor...
Arkadaslar land rover defender 110 crew cab almak ıstıyorum ,bu aracla ılgılı yorumlarınız nedır? yurtdısından getırme konusunda yardımcı olacak bırısı olursa sevınırım.
daha önce de gezi düzenledigimiz parkura yarın yeni bir gezi yapıyoruz katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
önceki gezimizin linki: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43203.0
buluşma yeri : şile yolu ömerli sapağı
buluşma saati: 09:45
hareket saati : 10:00
1- sinan (tefeci)...
Yılbaşında Işık Dağı Kampımızın görsellerini ve anlatımını bu başlıkta paylaşıyoruz.
Çok güzel bir kamp ve yılbaşı kutlamasını hep birlikte gerçekleştirdik, eğlendik, güldük, katılan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ediyorum :)
Organizasyon MEHMETCAN ın belirleyeceği parkur üzerinde gerçekleşicek
Arkadaşlar gecen organizasyonu mehmetcan yaptığı icin karga misali kendi çamurdan çıkamadı
Kimse bişey anlamadı daha yumuşak ve güzel etaplarda eğlenmeye ne dersiniz hemde keyif alarak yine camur bol yine...