2009

1. Kendi Karavanlarını Yapanların Listesi

Bu Bölümde Kendi Karavanlarını Yapanların Listesi 1.VW T5 Camper Projem için Yardım Görüş ve Önerileriniz? · gencay · 9 Haz 2008 2.Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen · impesa · 11 Haz 2008 3.Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz? · ZEKERİYA · 4 Ara 2008 4...

2. Lada Niva 2009 Mazot Kokusu

selamlar, 2009 Lada Niva'm, içeriye mazot kokusu veriyor. Normal midir yoksa bir sorun mu var? Benzide de Gazda da aynı koku geliypr..teşekkürler
  3. Ssangyong Markası, Actyon Sports Ve Kyron Hakkında

Merhabalar, bu yazıyı ne zamandır yazacaktım lakin dünyevi işlerimiz her zaman olduğu gibi hobilerimizin önüne geçiyor. Bu yazımda sizlere ülkemizde pek de bilinmeyen bir araç markası olan" SSangYong" u anlatmaya çalışacağım dilim döndüğünce. Öncelikle şunu belirteyim yazdığım yazı profosyonel...
  4. Satilik Suzuki Grand Vitara 2.0 Jlx-al Esp At 2009+ Arac Ariyorum

Merhabalar, Satilik Suzuki Grand Vitara arac ariyorum. - 2009+ - <100.000 km - 2.0 JLX-AL ESP AT - Rek Tercihi: Siyah, Beyaz, Gri, Gumus Gri, Fume - Ic Donanim: Sunroof, Deri Koltuk Dosemeleri, Hiz Sabitleyici - Kazasiz, boyasiz Yardimci olabileceklere simdiden cok tesekkurler. Saygilar...
  5. Sonunda Aldım..2009 Forester..

Arkadaşlar Subaru sevdama 2009 model Forester la devam edıyorum.2. aracım satılıktır...Gerçi şu anda guzel oluyor 2 Forester :)

6. Satilik 2009 Suzuki Jimny

Selam; 2008 kasim trafik cikisli 2009 model duz vites Suzuki Jimny imi yine 2009 model bir Suzuki Grand Vitara almak icin satmaya karar vedim. Degistirme sebebim ailemizin biraz buyumus olmasi. Jimny im fabrikadan ciktigi hali ile herhangi bir kazasi yok, 2010 yilinda park halinde iken baska...
  7. Gezenbilir Hatay Grubu Sezon Açılışı (Altınözü 27 Aralık 2009 Pazar)

Bir hafta önceki selden dolayı ertelenen geziyi 27 Aralık 2009 Pazar günü Yaşar Ergün (Suzuki X90), Nedim Kavlak (Suzuki Vitara) ve Celal Yahyaoğlu (Suzuki Jimny)'nun araçlarıyla Sabit Bey ve Hatay Keşif dergisinden Fatih Gödenin bize co-pilot olarak katılımları ile yaptık. rotayı bu şekilde...
  8. Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

Yılbaşında Işık Dağı Kampımızın görsellerini ve anlatımını bu başlıkta paylaşıyoruz. Çok güzel bir kamp ve yılbaşı kutlamasını hep birlikte gerçekleştirdik, eğlendik, güldük, katılan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ediyorum :)
  9. Gaziantep'te Yılın Son Offroad Gezisi 27 Aralık 2009

27 aralık pazar günü kargalar kahvaltı yapmadan gaski göletinin girişinde 5 araç buluştuk. Ben aracımın (cj-5) arkasını 5 cm yükseltmiş olarak artık şaftın şasiye vurmamasını umut ediyorum. Korkut (cj-5) yeni karbüratörünü deneyecek. Nuri ve Mehmet arol ise yeni alınan defender için ilk...
  10. Riva İncir Boğazı Gezisi (27 Aralık 2009)

SELAMLAR 27 ARALIK PAZAR GÜNÜ ARAÇLARIMIZI DENEMEK HEMDE MANGAL KEYFİ YAPMAK İÇİN RİVA DA BULUŞUP İNCİR BOĞAZINA DOĞRU VURDUK ÇAMURLU YOLLARA. FAZLA RESİM CEKME SANSIMIZ OLMADI.OLANLARI EKLEMEYE ÇELIŞACAGIM. BU ARADA GEZİYE KATILAN ERHAN AĞBİMİZE,ÜNAL USTAYA,SERKAN USTAYA,AYDIN, ERTUĞ KARDEŞİME...

11. A

Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

Evet değerli arkadaşlarım.güzel bir geziyide suat kabal sayesinde kazasız belasız bitirdik tabii burada suat:tın hocası efendi mustafanın bilği ve tecrübelerinden faydalanaraktan çok büyük haz alıdık.Böyle bir gezinin tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum.Beni yalnız bırakmayan oğlum ATAHANA...
  12. Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)

Foto ve Videolarımızı bu başlıkta paylaşalım. Katılan herkese teşekkürler.
  13. Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği; Serdivan - Kırantepe (27 Aralık 2009)

Sakarya'daki Doğayı ,gezmeyi ve off roadı sevenler bir araya gelmeyi amaçladık ve amacımıza ulaştık.Katılan,destekleyen katılmak isteyipte katılamayan tüm dostlara,büyüklerimize ve kardeşlerimize teşekkür ederim.
  14. Bursa Off Road Oyunları İçin Keşif Gezisi (27 Aralık 2009)

mayısta offroad oyunları resimlerin görüldüğü yerde yapılacak
  15. L

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (27 Aralık 2009)

geziye katılan güleryüzlü ve hoş sohbet herkese teşekkür ederim...gezi sonrası daha keyifli oluyor kesinlikle:))) gözler yine sedatı aradı:)

16. S

Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Gezinin detay ve fotoğraflarını bu başlıkta paylaşalım :)
  17. Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

DEĞERLİ dostlar 27 12 2009 Günü sabah 09 hareketle kemerburgaz sert zor parkurlarını ziyaret edeceğiz. Katılacak araçların tam donanımlı olması şarttır.Donanımlı olmayan araçlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Yiyecek ve içeklerini katılımcılar kendileri temin edecektir. Buluşma yeri...
  18. ALDOSK - Alanya Doğa Sporları Kulübü 2008 - 2009 Programı

ALDOSK ALANYA DOĞA SPORLARI KULÜBÜ DOĞA VE KÜLTÜR GEZİLERİ PROGRAMI 2008-2009 TARİH GİDİLECEK YER DETAY İL/İLÇE 1.GEZİ 19 EKİM 2008 SAPADERE KÖYÜ 5 Km Yürüyüş ALANYA 2.GEZİ 2 KASIM 2008 EĞRİGÖL 4 Km Yürüyüş ALANYA 3.GEZİ 16 KASIM 2008 TAHTALI DAĞI...
  19. Medex İstanbul 2009

20. 2009 Yurt Dışı Gezi İçin Yol Arkadaşı Aranıyor

Arkadaşlar 2009 nisan ayında yapmayı düşündüğüm seyahat için yol arkadaşı arıyorum. seyahatimin nereye olacağı henüz belli değil. avrupa amerika.. güney amerika veya uzak doğu düşünmekteyim. yaklaşık 20 günlük bir tatil. maddi açıdan problemi olmayan 20 ile 30 yaş arası arkadaşlar olursa daha...