Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam,
2006 model astra 1.3 dizel aracım var. Sorento arayışındayım.3 sene içinde 2 kez araç değiştirdim ve önceliğim hep sorento iken mantık öne geçti ama hevesim geçmedi. Şimdi aracımı satıp sorento almayı düşünüyorum ama bütçem 2006 model yani 140lık için yeterli. Ne diosunuz?
Saygı değer forum üyeleri,büyükleri araniza yeni katildim bilgiye ihtiyacım var ,yardımcı olursanız sevinirim,
Aracim ford ranger 2005 xlt 4x2 , 28bin km'de uzun sure kullanılmadi.
Ford ranger 2005 xlt 4x2 aracım var, suanki halinin fotoğrafini ve shopla yaptıgim istediğim halini sizinle...
Merhaba arkadaşlar, 2005 model Freelander Td4 kullanıyorum. Aranıza yeni katıldım sayılır. İstanbul için önerebileceğiniz uygun servis ve tamircileri paylaşabilirseniz sevinirim. Periyodik bakım olarak yağ, yağ filtresi, mazot filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve işçilik tahmini olarak ne...
Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bir soru var, WJ kasa 2.7 crd motor 2004 ve 2005 modellerde ön far şekli değişiyormu; yani 2004 modele kadar ön farlar düz, 2005 modelde yanlarda dairesel bir çıkıntı var, sormak istediğim 2005 model olupta farı düz olan wj kasa varmı ? Satılık araçları...
Merhabalar grupta yeniyim bilgilerinize ihtiyacım var yardimci olursaniz sevinirim,
Şuan 28.000'de Ford ranger 2005 model XLT var uzun zamandır bende kullanmiyordum Bu aracı kullanmaya karar verdim ve birkaç sorum olucak
1.Araci yukseltmek istiyorum amacim dağa taşa tirmanmak degil görüntü...
S.aleykum araniza yeni katildim insaallah surekli olacagim.benm 2000 model bir honda crv m var ve internette bunu satip uzerine 5 6 milyar koyup bir ust kasasini almayi dusundugum bir araba var ancak motor olarak benm suan kullandigim crv den bir farki varmidir varsa nedir bunlar,mesela v tech...
Merhaba Arkadaşlar,
Subaru Forester almayı düşünüyorum, kabaca bütçem 30.000 TL,
Araç ile ilgili bilgilerimin tamamı yüzeysel,dolayısı ile daha iyi bilen sizlere danışmak istiyorum, Forumdaki konuları da oldukça okudum, fakat yinede bir takım sorularımı tekrar sormak istedim, zamanını ayırıp...
Herkese selamlar ,
jeep WJ 2.7 CRD ler için forumda nekadar yazı okuduysam neredeyse herkes şehir içi 100 km de yakıt tüketimi 10-11 lt lerden , şehir dışı 8 litrelerden bahsediyor ( daha azından bahseden de var !! ) Aracın teknik verileri zaten şehirler arası 8.5 lt ve şehir içi 12.5 lt ...
Aranıza yeni katıldım , öncelikle herkesi selamlarım ve saygılarımı sunarım .
Geçtiğimiz hafta içinde 2005 wj 2.7 CRD Vision series araç aldım . Daha önceden hiç 4x4 deneyimim olmamıştı fakat hep istemiştim ( özellikle JEEP ) . Sonunda aldım . Araç 175 bin km de . Ne bir arızası var ve nede...
Bu gün, pop-up II'nin montajlanacağı aracı nihayet teslim aldım...Araç 12m3 2005 model peugeot boxer 2.8 JTD, araç orjinal araç göğüs klimalı, hani sanki pamuklar içinde saklanmış diye bir deyim vardırya, işte araç aynen öyle, sanki pamuklar içinde saklanmış...Araç 2 ön lastik ve ön takım ayar...
Şehir içi,şehirlerarası,arazi gezileri için düşünüyorum ,off-road yapmayı düşünmüyorum, yakıt, konfor, yol tutuş,kronik arızalar,bakım masrafları,vergi konusunda bilgisi olan var mı?cevaplar için şimdiden teşekkürler,alternatifim kia sorento
2005 model x trail geçenlerde kırmızı ışıkta N den D ye alıp gaza bastığımda stop etti , anahtarı çevirdiğimde hiçbirşey olmuyordu , arabayı itip sağa çektim marşa bastığımda tekrardan çalıştı , bir sorun olmadan devam etti. Sonraki gün otoparkın köşesinde durup dönmeye çalışırken tekrardan aynı...
2 hafta önce aldığım 2005 model Renegade 2.8CRD aracımla ilgili ilk bilgileri başka bir konuda paylaşmıştım.
Aşağıda ilk izlenimlerimi görebilirsiniz.
"Ben de geçen hafta 2005 model 125binde bir Renegade CRD ile aranıza katıldım. Almadan önce yabancı forumlarda çok araştırma yaptım. Özellikle...
Öncelikle tüm gezenbilir ailesine merhabalar aranıza yeni üye olarak ve bu forumu çok severek katıldım.bu aralar bende yerden biraz yüksek ama beni üzmeyecek temiz bir 4x4 almaya karar verdim ve uzun inceleyişlerdeyim.aklımda 2002 2005 arası turbosuz temiz bir forester almayı düşünüyorum...
2007 santa fe yaklaşık fiyatı 40-45 bin ??? tl 2005 x trail 30-35 bin tl bu iki aracı kullanmış birileri varmı karşılaştırma yapabilirmsiziniz.farklı sınıf gibi dursada ben bu iki araç arasında kaldım hangisini önerirsiniz?http://www.gezenbilir.com/media/Smileys/default/huh.gif
merhaba arkadaşlar acil yarıdım ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
2004-2005 model otomatik grand vitara 3 kapı almayı düşünüyorum kafana takılan bir iki şey var.
1. lpg uyumu nasıldır( 2006 için olumsuz yorumlar okumuştum ama bu modellerde bulamadım)
2.ağır offroad için kullanamayacağım ama...
http://www.youtube.com/watch?v=uXUTlTrx3fA&feature=endscreen
Arkadaşlar, Bu videoda ki gibi, aracın ürettiği verileri telefona vb şeylere aktarma konusunda hangi parçaların kullanıldığını, nasıl takıldığını, nasıl tanıtıldığını vs detaylı şekilde açıklayacak bir arkadaşım varmıdır acaba? Bu...
Merhaba Arkadaslar.
Gecen sene bende suzikiciler ailesine katildim, 2005 model xl7 aldim, araca ilk goruste asik oldum, baska bir arac almak icin gitmistim ama xl7 gorunce nasil diyeyim vuruldum:)
Aracim tamamen orjinal hic bir modifiye yok aldigim gundne beri sadece yagini ve yag filtresini...
Merhaba arkadaşlar,
GV ilanlarına bakarken 2005 modellerde Grand Vitara 2.0 ve Grand Vitara 2.0 JLX-AL diye iki farklı araç görüyorum. Bu yıl araçlarının hepsi aynı donanıma sahip midir? Hepsi 2000 motor ve 127 HP güce mi sahiptir? Bu yıl araçlarında LX vs. gibi alt modeller var mı? Ruhsatta...