Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Subaru Forester almayı düşünüyorum, kabaca bütçem 30.000 TL,
Araç ile ilgili bilgilerimin tamamı yüzeysel,dolayısı ile daha iyi bilen sizlere danışmak istiyorum, Forumdaki konuları da oldukça okudum, fakat yinede bir takım sorularımı tekrar sormak istedim, zamanını ayırıp...
Bebeğimiz olduktan sonra Series 3 ile daha fazla fantazi yapamayarak full mekanikten full elektroniğe geçiş yapmak durumunda kaldık ;D ;D ;D Hem kendi hobi aracım Series 3'ü, hem de hanımın Peugeot 207'yi sattık, iki arabadan bir araba çıkardık bunu alarak :D Hazır hanımı kandırmışken alelacele...
Herkese merhaba,
Yeni üyeyim adım Serkan.. forumu olabildiğince saatlerce inceledim ve öncelikle forum kurucuları ve yönetcilerine sonra da katkıda bulunan tüm üyelere yaptıkları faydalı bilgilendirme ve samimi tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Nihayet vx100 almaya karar kıldım...
arkadaşlar 2011 de çok aramıs ancak istediğim gibi bir araç bulamamıstım,inşallah bu sefer kısmet olur,tanıdık bildik bir araç olursa haber verirseniz sevinirim, sadece haftasonları ailemle gezi amaçlı kullanacagım,mümkünse arazide hırpalanmamış araç istiyorum,lpg takılmamış olmasıda benim için...
Herkese merhaba. Grubun yeni üyesiyim. Ancak benim daha ne bir fotoğraf makinem ne de bir 4*4 üm yok. Ancak her ikisininde temini için uğraşıyorum şu aralar. Üstünde durduğum araç Disco Td5 2003-2004 makyajlı kasa. Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. Birkaç araç arasından bulduğum bir...
Merhaba,
Henuz Discovery 300 TDI aracimi satmadan , ikinci bir Discovery daha aldim. :)
2003 TD5 aracim 106.000. KM. de.
Sizle paylasmak istedigin konu 300 km lik sehir ici sehir disi karisik yakit tuketimi 33 litre yani 100 km de 11 litre cikti.
Aracin uzerinde chip var. Ve lastikler...
Aracımın bijon aralığını araştırırken gördüm. marka- model aralığı ve sanırım ilki amerikaya sondaki avrupaya göre ölçüler.
Audi 100 1989-1991 17x7.5 4x108
Audi 100 Wagon 1.989 17x17.5 4x108
Audi 100 1992-1994 17x8.0 5x112
Audi 200 Quattro 1.989-1.991 18x7.0 5x112
Audi 200 Quattro Wag...
Arkadaşlar selam,
Yaklaşık 1 ay önce 2003 Frontera 3.2 V6 aldım. Aracı aldığımda LPG üzerinde idi. Birinci sorunum araç uzun yolda uzun bir süre yüksek devirlerde gittikten sonra ani olarak deviri düşürdüğümde bayılıp stop ediyor. (en sık çevre yolundan normal şehir içi trafiğine girdiğimde...