Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar aracımı dün aldım 96 model 5.2 grand cherokee alırken aracın ısınmadan geri vitese geçmediğini söylediler biz gittik baktık rahat bir şekilde giriyordu dün de ilk günün heyecanı ile bütün gün kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bu gün çalıştırdım geri vitese geçmiyor şanzıman yağı...
herkese merhaba daha önce buna benzer konu açıldıysa silinmesini arz ederim
aracım 94 model l200 4x2 double cabin biraz araştırmama göre 93-96 modelleri arası üretilen seri arka yolcu camları 97 - 99 üretilenlerden uzun ve uzunlugu 4.84mm ön koltuğu bütün ayrı değil
bu araç hakkında iyi yada...
Merhabalar uzun zamandan beri forumun okuyucusu olarak devam ettikten sonra bende aranıza katılmak istedim 1 haftadır off road gezılerı ıcın uygun bı araba arıyordum sıan 1996 SUZUKI VITARA 2000 DIZEL OTOMATIK 5 KAPI bı araba buldum anlastım fıyatta sayılır fakat hıc bı bılgım yok ıyımıdır...
Sevgili Gezenbilir dostlarım;
Bu sitedeki Abilerimin ve dostlarımın dolaylı dolaysız etkileri sonucu 3 sene önce satın aldığım aracımı satıyorum.
Sebebim ise model yükseltmek.
Geçen 3 sene boyunca büyük hiçbir sıkıntı yaratmadı bana ama aşağıdaki sayacağım tüm yardımcı parçaları değişti. Tabi...
Arkadaşlar uzun süren araştırmalarım ve tavsiyeler neticesinde bende artık aranıza katıldım.
1996 model 330 binde beyaz renkli 2.8 dizel bir araç aldım.
Sonradan hidrolik direksiyon takılmış.
Motorunda yağ sızıntısı terlemesi dahi yok.
100 km de 10 litre mazot yakıyorum normal kullanım arazi...
SELAM ARKADASLAR
Aracımı 2005 model niva aldığım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar bilginiz olsun.
Aracım masrafsız ve temız durumdadır suan fotograf cekemediğim için ekleyemedim ama ekleyeceğim.
4 lastiğini 2 ay once aldım lastikler sıfırdır.Lpg takılı ve işlidir.Sigortası 16.10.2009 da...
Merabalar benim blazer lar hakkında öğrenmek istedigim bir kac sey ver yardımcı olursanız cok sevinirim. sorum konu baslıgıyla ilgili olarak 1995 ve üstü s-10 ile 4.3 v6 arasındaki farklar nelerdir? birinin digerine üstünlügü varmı? hangisi daha casip?
biri v6 iken s-10 v8 mi...