Arama sonuçlarınız

1. B

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Degerli Arkadaslar. Yaklasık 3 yıldır OPEL FRONTERA SPORT ( 2000 motor benzinli + tuplu ) arac kullanmaktayım. Aracımı arazı sartlarından ziyade uzun yolda kullanmakta olup yakıt tuketimini kontrol altında tutabilmek icin on diferansiyel saftını...

2. B

frontera sport yakıt problemi

Ynt: frontera sport yakıt problemi Cevaplarınız icin tesekkurler. Aslında ben diferansiyel ayna magruti dislilerinin oranlarını baska bir set ile degistirerek daha rahat kullanımlı bir arac haline getirmeyi planlıyorum. Bu konuda calısma yapmıs arkadasların goruslerini bekliyorum. Bu aractaki...
  3. B

Ynt: frontera sport yakıt problemi Degerli Kardesim. Cevabınız icin tesekkurler. Haklı olabilirsiniz , benim OFF ROAD yapmaya vaktim olmuyor. Ayrıca Istanbul trafıgınde seyreden aracların yaptıkları davranısları hergun gazetelerden okuyoruz. Dediginiz aracı almıs olsaydım belki 40 bin km...

4. B

Ynt: frontera sport yakıt problemi Degerli Arkadaslar. Ben Gezenbilir e ilk defa giris yapıyorum. Yaklasık 40 bin km dir Frontera Sport kullanıyorum. Cogunlukla uzun yol yapıyorum. Tartarını gaz sistemi var. bakımlarını her 10.000 km de yaptırıyorum. Hafta sonları IST- MARMARIS - ANK - IST...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri