Arama sonuçlarınız

1. B

Moskova

Ynt: Moskova Teşekkürler. Tekin bir değil derken ? Tecrüben,z, paylaşırsanız cok sevinirim.

2. B

Moskova

Selam, 17-23.Eylül tarihlerinde Moskovaya gidiyorum. Elimde Lonely Planet rehber kitabımla gerçekleştireceğim bu 1 haftalık seyehatime dahil olmak isteyen yol arkadaşları var ise memnuniyetle. Hazırlık aşamalarım başladı. Hostel'da kalıcam. Aslında programım hazır gibi ancak yol arkadaşı olması...
  3. B

Uzak Doğu Seyahati (Temmuz-Ağustos)

Ynt: Uzak Doğu Seyahati (Temmuz-Ağustos) Merhaba, Aslında diğer arkadaşın belirttiği gibi öncelikle gidilecek rotanın belirlenmesi gerekiyor.Sırt çantası ile yola düştüğüm ilk rota 2000 ve 2003 yıllarında İki yıl 15 er günlük seyahat etmiştim. Bacpacker tarzı seyahat etmekten hoşlanırmısın...

4. B

Sao Paulo, Buenos Aires, El Calafate (Patagonia), Rio de Janeiro Yolunda arkadaş

31.Ekim - 15.Kasım tarihlerinde Güney Merika kıtasında sırt çantamı alıp yola çıkıyorum. Bugüne kadar tüm gezilerimde Lonely Planet'in guide book'ları ile gezdim. En ucuz hostel 'da kalıp max. noktaları görmeye özen gösteriyorum. Saatlerce yürüyüp heryeri arşınlamaya özen gösteriyorum. Sonradan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR