Arama sonuçlarınız

1. yurur

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Öncelikle hoşbulduk...Bizde sizlerden uzaktayız belki ama kendi off road ımızı yapacak imkanımız da buralarda mümkün.Keşke yakın olsakta bu zevki hep beraber yaşayabilsek.. Aklımız hepinizde..yolunuz açık dağlara yakın olsun..Sevgiler..

2. yurur

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamınızı buralara ulaştırmış bulunuyorum ve iyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum...
  3. yurur

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam Gezenbilir dostları... Ben Mehmet Oğuz Yürür..Behramkale-Assos ta oturmaktayım.Emekliyim ve tabiatta yaşamak için bir ev yaparak İstanbulun çileli hayatından 2002 yılında kaçarak buralara yerleştik.Köpeğimiz kedimiz ile birlikte doğada yaşamayı seçtiğimiz...

4. yurur

Bir Motokaravan Almak veya Sıfırdan Yapmak için Fikirlere İhtiyacım Var

Ynt: Bir Motokaravan Almak veya Sıfırdan Yapmak için Fikirlere İhtiyacım Var Sayın şekerpınarlı.. İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.Umarım sizin gibi karavan dostlarınında manevi ve bilgi desteğinizle hayal ettiğimiz seyahati 1,5-2 yıl içersinde gerçekleştirmeyi bizde çok arzu...
  5. yurur

Ynt: Bir Motokaravan Almak veya Sıfırdan Yapmak için Fikirlere İhtiyacım Var Sayın Gencay ve Taiga.. Öncelikle yazımla ilgilendiğiniz ve sıcak karşılama mesajlarınız mesajlarınız için teşekkür ederim.Bu eylemimizde en önemli destek sizlerden gelecek manevi destek öncelikle bunu belirtmek...

6. yurur

Selam, sitenizi ve formlarınızı takip etmeye yeni başladım.Ben 2002 yılında emekli olduktan sonra Fethiye/Muğlaya yerleşmiş bulunan 54 yaşında sizlerle aynı macera ve özgürlük duygularıyla beslenen birisiyim.Eşim de 1 yıl içersinde emekli olacak ve oğullarımızı üni.de okuttuktan sonra İstanbulun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri