Arama sonuçlarınız

1. E

grant vitara jlx-al 2000 motor

Ynt: grant vitara jlx-al 2000 motor Arkadaşlar verdiğiniz bilğiler için teşekkür ederim yalnız araç ilanlarında birşey gözüme çarptı 2005 sonu satılık bir grant vitara var ve jlx olarak geciyor kasa yeni kasa değil yani sizin tabirinizle araziye uygun kasalardan peki bu araçlar hakkında...

2. E

Ynt: grant vitara jlx-al 2000 motor İlhami bey biraz tekneloji özürlüyüz kusura bakmayın ismimi şimdi ekleyebildim 2004-2005 tavsiye ederim demişsiniz bana sebebini acıklarsanız cok memnum olurum inanın bu konuda cok bilgisisim ne alacağıma karar veremedim
  3. E

yedek parça yardım=_????

Ynt: yedek parça yardım=_???? ilker bey aracınızı bildiğim kadarıyla enişteniz yapacaktı bence siz parca aramayın enişteniz orjinal parcaların nerden temin edileceğini bizlerden daha iyi bilir yoksa siz eniştenize güvenmiyormusunuz ;D

4. E

Ynt: grant vitara jlx-al 2000 motor ilhami bey teşekkür ederim ilgive alakanıza ben 2004,2005 model grant vitara almayı düşünüyorum ama beni düşündüren 20jlx-al mı almam lazım yoksa 20 mı arasındaki farkı merak ediyorum karar veremedim
  5. E

grant vitara 20 ile grant vitara 20 jlx-al arasındaki fark nedir bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

6. E

Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında abdullah bey ağzınıza sağlık öncelikle bu bilgileri bizlerle paylaştığınız için cok teşekkür ederim dediklerinizde sonderece haklısınız benim sorunum sizden aldığım bilgiler doğrultusunda lpg den ziyade benzindeki yakış proplemi bunun içinde...

7. E

Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında

arkadaşlar bende 2001 model jlx vitara var yaklaşık bir yıldır kullanıyorum aldıgımda araç standart olarak bir bayan tarafından kullanılıyordu ben aracı aldığımda km de 350 kr yakmaktaydı bana cok fazla geldi daha sonra cok kez lpg ayarına götürdüm ama hiçbir olumlu sonuç alamadım araçta şimdi...
  8. E

SATILIK SUZUKİ JİMNY 2005 DÜZ VİTES

Ynt: SATILIK SUZUKİ JİMNY 2005 DÜZ VİTES
  9. E

vitarada 4 cam otomatiği sorunu

Ynt: vitarada 4 cam otomatiği sorunu arkadaşlar teşekkür ederim

10. E

Ynt: vitarada 4 cam otomatiği sorunu teşekkürler en kısa zamanda dediklerinizi uygulayacağım inşallah sorunu gideririm yoksa gercekten cok can sıkıyor insanın arabadaki hevesini kaçırıyor.

11. E

arkadaşlar bende 2001 model vitara var gündüz yani far acılmadığı zaman cok hissetilmese bile farlar acıkken cam otomatikleri görev yapmaz oluyor cok yavaş kalkıyor hatta ellimizle destek vermek zorunda kalıyoruz kasma olarakta ifade edebilirim diye düşünüyorum arkadaşların bu konu hakkında...
  12. E

işin uzmanlarından yardım saygılar.

Ynt: işin uzmanlarından yardım saygılar. teşekkür ederim 2 gündür okuyordum ama otomatik hakkında billgiye henüz ulaşamadım yorumları okumaya devam edecem bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

13. E

işin uzmanlarından yardım saygılar.

2001 vitara otomatik vites satın aldım arazi ve şehir içi kullanımda nasıl olduğu hakkında bilgilendirirseniz sevirim daha önce 2005 jimny vardı düz vites şimdi jimny satmak istiyorum vitara aldığımdan dolayı yardımcı olursanız sevirim gezenbilir ailesine saygılar
  14. E

Ynt: SATILIK SUZUKİ JİMNY 2005 DÜZ VİTES 2001 VİTARA OTOMATİK VİTES HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM SAYGILAR
  15. E

SATLIK 2005 MODEL SUZUKİ JİMNY 125000 KM DE SADECE SAĞ ÖN CAMURLUKTA LOKAL BOYA VAR SORUNSUZ BİR ARAZİ ARACI FİYATI..:18750.00 TL AĞIR ARAZİ ŞARTLARINDA KULLANILMAMIŞ BİR ARAÇ irtibat tel.no...: ANKARA 0532 703 0075

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri