Arama sonuçlarınız

1. O

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Tüm sabır sizin gibi ilgili duyarlı arkadaşlar için zaten.Kurunun yanında yaş yanmamalı , gerçekten bu sistemle uğraşan veya uğraşmak isteyenler mail yolu ile bilgi alabilirler. Kendi imkanlarımız ve ekonomik durumumuz çerçevesinde hareket ediyoruz.Yoksa...

2. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Burada çalışmalar değerlendirilmiyor ,kesin sonuçlar bekleniyor.Araştırıyoruz ,deniyoruz ,paylaşmaya çalışıyoruz.Bunların bir önemi yok malesef.Bir takım aşamalardan geçmeden sonuca ulaşılamaz. Tek denemedede sonuca ulaşmak güçtür..yeni sistemimizi bitirdik...
  3. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi .

4. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Elektiriksiz , Çelik Plakasız Hidrojen Çalışmam Mesajgönderen ozantavsan » 25 May 2011, 17:10 Bugün çelik plakaları ,güç kaynağını bir kenara attım. Aldım elime 1,5 litre kola şişesini , koydum içine lavabo açıcı (Naoh ,Sodyum Hidroksit),Söktüm elektronik...
  5. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi HFuel-systems , size katılıyorum.Bu işle amatörce uğraşanlar (benim gibi) kendi araçlarında denemeli ve kullanmalıdırlar.Bilgi ve deneyimlerini paylaşabilirsin ama başka araçlarda denemeye karşıyım. HEr ne kadar güvenliği ön planda tutsamda herhangi olumsuz...

6. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Stanley Mayer ile ilgili çalışmlarda bulduğum 2x555 entegreli pwm devresini yaptım. Bunda 6 adet switch 4 adet potansiyometre var. Switchler Frekans Aralığını seçerken - Potlardan ikisi frekans boşşluğunu , diğer iki potta frekansı ayarlıyor. Bu sayede 2...

7. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Daha önce bahsetmiştim.Denememiz esnasında avansı benzinde motor çalışamayacak kadar düşürüp ,dakikada 300 ml hidrojeni verdiğimizde motorun o çalışma güzelliğini anlatamam. Çok tatlı çalışıyordu.Titreşimsiz ,sakin.Sanki avansı düşük olan motor o değil...
  8. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi İlk denemelerde 12A çekiyordu.Gaz çıkışı azdı.Yeni düzenleme ile 4,5 amper 500 ml çıkış.Akım arttıkça gaz çıkışınında artacağını unutmayın.Doğrudan akü ile beslemede 15-20 amper makul bir değer bence. PWM devrem var zaten , onunla sistemin yeni halini test...
  9. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Betelguz ,sana son açıklamanda katılıyorum.Geçen gün yaptığımız testten bahsetmiştim.Aracı yola sürmeden , sadece rolantide çalıştırmada hidrojen verdik. Dakikada 300 ml hidrojenle besledik.Aracım 94 model karbüratörlü Skoda Favorit 1300 cc .300 ml hidrojen...

10. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Teşekkürler , bu konunun takipçisiyim.Yine kendi yaptığım sistemle bu işe sonuca ulaştırıp sizinle paylaşacağım.Eldeki maddi imkanlarla ilerlediğim için buraya kadar gelebildik , biraz daha bütçe oluşturup daha teknik bir sistem hazırlığına...

11. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Kendi yaptığım sistemi bugün test ettim.Araç rolantide çalışır vaziyette test edilmiştir.Testin amacı öncelikle araçta oluşabilecek sorunlar , gerekli güvenlik önlemleri , motorun hidrojen ile çalışmasının gözlemlenmesidir.Sağlanacak tasarruf ve performan...
  12. O

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Merhaba , forumunuzu bir süredir ilgi ile ziyaret ediyorum.Hidrojen konusundaki bu yazışmalar benide rahatsız ediyor.Bugün üye olup birşeyler yazmak istedim. Uzun süredir hidrojen konusu ile ilgileniyor ve denemeler yapıyorum.Aracıma ait forumda bunları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri