Arama sonuçlarınız

1. C

Volkswagen - Amarok

değerli amarokçu arkadaşlar bir sorum olacak, 2016 exclusive amarok sahibiyiz. bu aletin üstünde gelen lastikler 255x55x R19 ebatlarındadır. malum kış gelmesi ile kar lastiği almamız gerekiyor ancak elimizde de 235x55xR19 lastikler bulunmakta eğer ki aracı araziye çıkartmayacağımı düşünürsek...

2. C

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? ahmet bey teşekkürler, araç azönce kiralama şirketinden geldi ancak ruhsata bakma fırsatım olmadı, sanırım yarın yaşayarak öğreneceğim. tecrübelerimide sizlerle paylaşırım. :)
  3. C

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? arkadaşlar merhaba, yarın ankaradan L200 kiralayıp uşağa gideceğim. kiralama şirketi aracın K2 belgesinin olduğunu söyledi ve benim SRC belgemin olmasına gerek olmadığını söyledi. sizce yolda sıkıntı yaşar mıyım?? SRC belgesine ihtiyacım varmı?? bilgi...

4. C

SRC ve K1 Belgesi

Ynt: Src Ve K1 Belgesi arkadaşlar merhaba, yarın ankaradan L200 kiralayıp uşağa gideceğim. kiralama şirketi aracın K2 belgesinin olduğunu söyledi ve benim SRC belgemin olmasına gerek olmadığını söyledi. sizce yolda sıkıntı yaşar mıyım?? SRC belgesine ihtiyacım varmı?? bilgilendirirseniz sevinirim
  5. C

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 05. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 5. Bölüm Duyurusu (Uçan Adamlar) emeği geçen herkeze teşekkür ederim. ancak artık bu programı izlemek için içimde bir heycan kalmadı maalesef klasik boş gezi programı haline geldi program. benim bir sorum var acaba bu gerçekten yapmak istediğiniz program...

6. C

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu ikinci bölümünde offroad ile alakalı pek birşey bulamadık maalesef, sizde diğer boş gezi programlarında olmayan offroad bilgisi var, keşke onu daha çok ön planda tutacak programlar yapsanız. aslında ilk bölüm bu yönüyle çoğu kişiyi...

7. C

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu emeğinize sağlık, ilk bölümünüzü heycanla tekrar tekrar izledim, izlerkende hep insanın aklından ben olsam şöyle geçerdim,böyle yaklaşırdım hatta benim aracım buralarda takılmaz diye düşünüyor ama tabi bu işin espirisi ilk bölümde...
  8. C

bisiklet toplama

Ynt: bisiklet toplama messaj için teşekkürler, hafta sonu bisikletçilerde biraz araştırdım olay kça patlar nedir nası yapılır filan diye, kadro ve maşa elimde olmasına rağmen 1200 tl civarına toparlayabiliyorum bisikleti, açıkçası o kadar para vermek işime gelmiyor. acaba bana şöyle rahat...
  9. C

bisiklet toplama

arkadaşlar, sizden iyi olmasın bir arkadaşım 2009 yılında ebay'den aldığı ancak hiç kullanmadığı GT Avalanche Pro 2009 (large) kadroyu ve yine hiç kullanılmamış Zoom Ego 580 pro ön maşayı bana hediye etti, şimdi elimde kadro ve ön maşa var ancak tam bir bisiklet olması için başka ne gibi...

10. C

Hyundai Galloper 2.5 D

herkeze merhaba, arkadaşlar Suzuki Grand vitara 3 kapı, kullanıyorum. şu aralar Hyundai Galloper 2,5 Dizel 1998 ilgimi çekiyor ancak bu arcın güncel yakıt tüketimi nasıldır bunu bilmiyorum, konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirizim. zira suzukimi satıp galloper almak istiyorum...

11. C

2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. Bilgi için teşekkürler.. hafta sonu offroad u biraz abartınca aracım 3 gündür yıkamadan çıkamıyor( tabi bahaneyle boya koruma ve detaylı temizlik filan derken araba boy abdesti aldı) neyse henüz ön çeki demirinini keşfetme şansım olmadı, inşallah...
  12. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar.. Ben Tufan (2fun).. ankarada yaşıyorum yaşım 28 , Enerji sektöründeki bir firmada iş geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum. geçenlerde 2007 suzuki grand vitara 3k aldım adı "kara batak" çamur görünce dayanamıyor. ilk fırsatta gezenbilirin...

13. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar.. Ben Tufan (2fun).. ankarada yaşıyorum yaşım 28 , Enerji sektöründeki bir firmada iş geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum. geçenlerde suzuki grand vitara 3k aldım adı "kara batak" çamur görünce dayanamıyor. ilk fırsatta gezenbilirin organizasyonlarına...
  14. C

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. aklıma takılan bir şey var... çok da huyum olmayarak dün (ihtiyaçtan dolayı!!!!!) kullanma klavuzunu okurken arabanın herhangi bir durumda nasıl çekilmesi gerektiği bölümünde saçma bir resim gördüm (bölüm 9-4). ve sonra arabanın ön tarafında çekme...
  15. C

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. teşekkür ederim arabayı geçen hafta aldım.... hergün akşam olsunda çamur vs. bulup dolaşayım diye ofisin içinde dolanıyorum şanslıyım bu aralarda ankara hep yağmurlu. Araç düz yolda beklediğimden daha başarılı yokuşlar da bazen çok yorma beni der...

16. C

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. Arkadaşlar herkese merhaba...birazdan 2007 model 3K Grand vitarımı satın almaya gideceğim yorumlrınız ve fotoraflarınız baya heycanlandırdı beni,, aslında aklımda bu araba ile ilgili baya bir soru işarreti var ama bindik bir alamete bakalım ne olacak :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri