Arama sonuçlarınız

1. A

disco 2 low range kolu

Ynt: disco 2 low range kolu Abi, orasina benim de aklim ermedi. Sanirim adamlar bu gelistirdikleri TC sistemine fazla guvenememisler, ne olur ne olmaz diye kendilerini saglama almak icin mekanizmanin altyapisini kurmuslar. Acikcasi bizim acimizdan hic koymamalarindan iyidir bence. Farkli...

2. A

disco 2 low range kolu

Ynt: disco 2 low range kolu Disco II'lerde onceki seriden farkli olarak orta differansiyel kilidi standart donanim degildir. Aslinda is biraz karisik. Adamlar ozellikle erken Disco II modellerinin hepsinde CDL mekanizmasinin temelini yapip butun araclara koymuslar fakat aktive edebileceginiz...
  3. A

Açık Hava Satışı

Ynt: Açık Hava Satışı 10 numarak fikir vallahi. Takip.

4. A

disco 1 kapı kolu acilll yardım

Ynt: disco 1 kapı kolu acilll yardım Asagida'ki link'te Disco 1'in katologu var. Acelem oldugundan su an dikkatli bakamadim ama sanirim (pdf'in degil katologun sayfa numarasi) 64. sayfa'da olabilir sizin aradiginiz parca. Cikma dogal olarak daha ucuz olacaktir ama illa orjinal olsun derseniz...
  5. A

Discovery TD5 Parça Temini

Ynt: Discovery TD5 Parça Temini Abicim, ben de ayni sorunu yasadim ama www.rimmerbros.co.uk sitesinde buldum katalogu, pdf olarak indirdim bilgisayarima, simdi aklima parca estikce bakiyorum kodunu, girip hemen 3-4 yerden fiyat arastirmasi yapiyorum. Td5 icin link...

6. A

Discovery TD5 Parça Temini

Ynt: Discovery TD5 Parça Temini Merhaba, Ben www.brit-car.co.uk sitesini kullanmistim daha once, hem fiyatlari makul geldi bana hem de email'lerime cok hizli cevap verdiler. British Mail'in 2 kg sinirini gecmedikce £15'e geliyor siparisler. Tek kotulugu parca aramak katalog numarasini...

7. A

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Herkese merhabalar, Ben de 2001 model Discovery II Td5'imle listeye Istanbul'dan katiliyorum. Yenilenmis haliyle liste asagidaki gibidir: İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı...
  8. A

Gençler.

Ynt: Gençler. Guzel fikir, 10 Mayis'tan sonra olursa katilmak isterim. Bisikletten pek anlamam ama hafif arazi, camur dersen eyvallah. Sile, Agva, Sapanca Kartepe falan olabilir mesela...
  9. A

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, Ben Alp Eldem, aslen Istanbul'da oturmaktayim fakat su an yurt disinda universite 3'te okuyorum. Gectigimiz yaz aldigim 2001 model Discovery Td5 vesilesiyle gezenbilir'e uye oldum. Simdilik arada hafif araziye cikarak idare ediyorum ama imkan oldukca...

10. A

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Pardon Ibrahim Abi, tanistirma kosesini atlamisim, simdi ordan da tanistirdim kendimi. Aslen Istanbul'da oturuyorum, su an yurt disindayim ama Mayis basinda doner donmez benim Discovery'mi bir Huseyin Usta'nin elini opturmeye goturmeyi planliyorum. Cok...

11. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Ben Alp Eldem, aslen Istanbul'da oturmaktayim fakat su an yurt disinda universite 3'te okuyorum. Gectigimiz yaz aldigim 2001 model Discovery Td5 vesilesiyle gezenbilir'e uye oldum. Simdilik arada hafif araziye cikarak idare ediyorum ama imkan...
  12. A

Discovery TD5 İçin Acil Yardım !

Ynt: Discovery TD5 İçin Acil Yardım ! Merhabalar, Ben de gectigimiz yaz 150.000 km'de 2001 model TD5 almistim, sanirim Genco Abi'nin TD5'indeki ventil sorunundan benimkinde de var. Musait yolda veya sollamaya kalktigimda hizlanmak (genelde 60'dan 100'e cikmak) icin gaza bastigimda bazen (pek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri