Arama sonuçlarınız

1. D

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) sayin insel bey burada levent beyin sahsi kulturunu elestirmiyorum, dolayisiyla dedesinden babasindan gececek birsey yok. belki kultur kelimesi dogru secilmis bir kelime olmayabilir ama az cok ne demek istedigimin anlasildigini...

2. D

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) yorum yok... benden net istediginiz cevap: ben thetford kaset tuvalet kullaniyorum, eger maddi gucum buna yetmiyor olsaydi tercihim yapi marketlerde bile bulunabilen porta potti olurdu.
  3. D

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) :) Levent bey 21 ay olmus siz bu basligi acali. ayrica forumunuzda sirf DUS VE TUVALET diye ayri bir baslik da var ve bu basligin altinda KARAVAN ICIN TUVALET TAVSIYESI diye bir konu da var, o kunularda bu konular uzunca...

4. D

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) :) verdiginiz UC ORNEK'le kendinize yandas bulmaniza sevindim, ancak verdiginiz ornekteki arac eger bir CAMPER ise, ben de astronotum :) benzer ornekleri amerikan tarzi tir, kamyon veya otobusten yapilma buyuk karavanlarda...
  5. D

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Beyler, ben yazimda arkadasimin karavaninin sahibinden.com'daki ilaninin TUVALETINDEN dolayi elestirildigini yazmadim, bu sizin tahmininiz. dolayisiyla DEPO MU O DA NE? gibi alayci sozleriniz de kendi aranizda baska bir konuyla...

6. D

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey merhaba kolay gelsin ben bugune kadar forumu denk geldikce arkadasimin hesabindan takip ediyordum ancak bugun biseyler yazma geregi duyunca arkadasimin hesabi yerine kendim bir hesap acarak yazmak daha dogru olur diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri