Arama sonuçlarınız

1. C

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) baya yakınmışız Dursun usta ben beylikdüzünde oturuyorum ve ikitellide çalışıyorum. yeriniz tam olarak beşyol da nerede bi sanayi sitesi vardı adını unuttum ordamısınız acaba müsait olduğum birgün mutlaka uğrar bi çayınız içerim saygılar

2. C

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) dursun ustama herkesin sorduğu sourlardan bi tanede ben sorayım öncelikle (yeni olduğum için bilmiyorum) dursun usta sizin yer nerde acaba lada servisi filanmısınız siz. yoksa hobi olarakmı lada nivayla ilgileniyorsunuz. 2004-2005 model bi niva alsak fabrika...
  3. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ismim Latif İstanbulda avrupa yakasında oturuyorum Eskişehirliyim 30 yaşındayım daha önceden içimde olan fakat bir türlü dışa çıkarmaya cesaret edemediğim off road tutkusu artık dayanılmaz bir hal aldı ve dışa çıkmaya hazır duruma geldi henüz bir aracım...

4. C

başlamak yada başlamaya çalışmak.Belkide başlamaktan korkmak.

Ynt: başlamak yada başlamaya çalışmak.Belkide başlamaktan korkmak. aldığınız araç kaç model ne zaman aldınız fiyatı nedir. resimleri varsa ekleyebilirseniz görmüş oluruz
  5. C

satilik niva ariyorum

Ynt: satilik niva ariyorum Bende niva alıcam sonunda yanlız bağzı bilgiler öğrenmek istiyorum niva hakkında pek bilgim yokta mesela normal vitesin haricinde 2 tane daha vites kolu var bunlar ne işe yarar niva herzaman dört çekermidir yoksa o viteslerden biriyle ayırma şansı varmıdır...

6. C

Ynt: başlamak yada başlamaya çalışmak.Belkide başlamaktan korkmak. Ben 8 bin tl civarı bi param buda niva almaya yeter fakat almışken acaba biraz daha yüksel model filan mı alsam. yani bu sebepten dolayı soruyorum zaten. nivanın tutulan bi model yılı varmı

7. C

Merhabalar ismim Latif.İstanbulda ikamet etmekteyim ve eskişehirliyim.aranıza katılmaya karar verdim fakat bir aracım bile yok hani derler ya karar vermek bitirmenin yarısıdır diye o açıdan burdan başlamış oldum sanırım araç olarak lada niva düşünüyorum fakat farklı yıllarda farklı modelleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri