Arama sonuçlarınız

1. Ferhat AYAS

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Kışın kamp konusunda arkadaşlara ek olarak bir kaç bilgi vermek isterim. Çadır, arabadan kesinlikle daha sıcak olacaktır ( sonuçta araç metal ile kaplıdır vede ısıyı anında iletecektir) Alacağınız çadır en az 5000 su geçirmez özellikte...

2. Ferhat AYAS

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Son 10 yıldır çalıştığım şirketde Hafta sonu toplantı olmadığından, Bu haftaki kamp için eşimle plan ve hazırlıklarımıza başlamıştık. Şans bu ya :( salı akşamı aldığım bir email çok canımı sıktı, C.tesi günü toplantı için ankaraya gidiyorum...
  3. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) yeni üyelerimiz Hoşgeldiniz ;)

4. Ferhat AYAS

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Bizleri tecrübe vede bilgileriyle aydınlatan tüm üstadlarıma teşekkür ederim. ellerinize sağlık Bu yıl Güney Karavandan 4mt karavan aldım. Kullanım konusunda bir problem yaşamıyordum, Lakin aracım artık bu konuda bana sıkıntı...
  5. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yurt dışında olduğumdan dolayı, uzun süredir formlardan uzak kaldım :) Yeni katılan tüm arkadaşlarımıza hoşgeldiniz :) i

6. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza katılan tüm dostlarımız, Hoşgeldiniz ;)

7. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza katılan tüm yeni üyelerimize hoşgeldiniz dilerim. 8)
  8. Ferhat AYAS

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Sevgili yusuf bey, verdiğiniz bilgiler, ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. ( burada bilgi veren tüm arkadaşlara TEŞEKKÜR EDERİM ) Bahsettiğiniz ürünlerden tedarik ettim.
  9. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sevgili semih abi, Aramıza hoşgeldin, :) ve çok dobra yazından dolayıda ayrıca tebrik ederim :)

10. Ferhat AYAS

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Yusuf bey, Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Kolay Gelsin

11. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba Halil bey, siz benden çok eskisiniz, lakin ben, karavan termin konusunda sizden hızlı oldum sanırım :) inşallah sizde bir karavan sahibi olursunuz, çünki; her gördüğünüz güzel bir görsel güzellik, o an sizin evinizdeki pencerenin, manzaranızı olabiliyor,
  12. Ferhat AYAS

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Merhaba arkadaşlar. Karavan da kullanılan kaset wc'lerin atık bölümüne atılan ATIK YOKEDİCİ BAKTERİ ( bilmediğimden ismini bu şekilde telafuz ettim ) üründen bahsedildi, Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. web adresi veya linkin yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin

13. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) yeni katılan tüm arkadaşlar, hoşgeldiniz
  14. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni katılan tüm dostlarımıza hoşgeldiniz
  15. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni katılan tüm arkadaşlarıma hoşgeldiniz dilerim

16. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler atilla abi :)
  17. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) herkeze merhaba, ve aramıza katılan tüm yeni arkadaşlarda hoşgeldiniz diyorum. Mesaj sayımı 20 adete ulaşamadığından dolayı, sorumu burada sormak istiyorum. Bu hafta sonu arkadaşımın karavanını almaya gideceğiz. Karavan 740 kg ( 750 kg altı olduğunda) ruhsat...
  18. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) yeni katılım yapan üstadlara hoşgeldiniz.

19. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba, Mesaj sayımızı minimum 20 olarak neden kısıtlama getirildi anlıyamadım?, Bu bir sitem değil, sadece eleştiri olarak kabul edin lütfen, Ben Amatör Olta balıkçılık ve doğa koruma formlarının çoğunda üyeyim. Aynı zamandada bir kaç derneğede üyeyim. Lakin...
  20. Ferhat AYAS

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk, Üstadlarım, İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri