Arama sonuçlarınız

1. M

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merhaba, benim aracımda film var. Hatta cam filmini serviste yaptırdım. :) Garantiyle ilgili bir sorun olacağını söylemediler. Ancak muayene esnasında, aracın "hafif kusurlu" olarak muayeneden geçeceğini söylediler. Bu arada, bir ilan...

2. M

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Alpay bey, teşekkür ederim. Bahsettiğiniz media player'ın modeli nedir? Bir de bu cihazı takınca direksiyon altındaki kumanda devre dışı kaldı mı? Teşekkürler.
  3. M

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Arkadaşlar, Müzik sisteminde değişiklik yapmak istiyorum. Direksiyon altı kumandayı devre dışı BIRAKMADAN kullanabileceğim cd player, multimedya player, vs. marka ve modeli yazarsanız çok memnun olacağım. Bir de montaj için İstanbul Anadolu...

4. M

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Merhabalar, Duster 1.5 dci Laureate sahibiyim. Standart müzik sisteminin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Direksiyon yanındaki kumandayı boşa çıkarmak da hoşuma çok gitmez. Bana tavsiye edeceğiniz kolon markası (lütfen değiştiren arkadaş varsa kolon...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri