Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 89 Range Rover Classic Orta Konsol Torpido
verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı hasan bey çok teşekkürler ediyorum eve orta konsoldan kastım tam olarak buydu çok memnun oldum. Şimdi iyi bir usta bulup maharetini göstermesini beklicem saygılar ..
Ynt: 89 Range Rover Classic Orta Konsol Torpido
selamlar.. Ben istanbuldayım. Bu verdiğiniz telefon ankara kodlu , acaba istanbulda da şubeleri varmıdır ? bir de bu aluminyum plakalardan yaptırdığınız konsolu görme şansım varmıdır çok merak ettim nasıl olduğunu? buraya resim olarak eklerseniz...
Ynt: 1988 Range Rover Hakkında
selam bende de 89 range rover classic var 3.5 V8 Vogue . . Bakımlarını istanbulda maslak oto sanayi de Oto mekanikte yaptırıyorum çok işini bilen adamlar ve bu araçları avuçlarının içi gibi biliyorlar sen sölemeden sölerler yani sorun neyse.. Yolun düştüğünde...
Merhaba , aracım 89 model range rover classic vogue V8 3.5 , aracımın yeni veya çıkma ikinci el bir dashboard(orta konsol) a ihtiyacı var. Üzerindeki idare ediyor herhangi bir elektrik aksam 'a zararı yok fakat zamanla çatlamış ve kırık birkaç bölgesi olduğu için çok çirkin gözüküyor. Acaba bu...