Arama sonuçlarınız

1. Karahisar03

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ahmet cim yıllar sora da olsa sanal ortamda karşılaşmak , birbirimizi bulmak çok güzel kardeşim. Telefonunu kaydettim arıyorum. Selam ve sevgilerimle. Telefonda uzun uzun konuşuruz,

2. Karahisar03

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Çok teşekkür ediyorum. Siz ve alıntı yapamadığım diğer arkadaşlarada. Kişisel bir sayfa oluşturma fikri çok güzel bunu mutlaka yapacağım. Şu ana kadar motisklet gezilerimi hep üyesi olduğum ilgili sitelerde paylaşmıştım. Burada da motosiklet başlağı altında...
  3. Karahisar03

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cevaplarınız ve iyi diilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle bu sanal ortamı paylaşmak büyük keyif olacak eminim. Karavan konusunda hazır bir bütçem var. Tip onay belgesini almasını beklediğim bir model üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. Zamanı geldiğinde...

4. Karahisar03

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Öncelikle Tüm Doğa dostu, Karavancı ailesine selamlarımı iletiyorum. Bir yıla yakın bir süredir sitenize üyeyim. Bu süre zarfında sitede araştırma yapmaktan, güzel gezi yazılarınızı okumaktan fırsat bulamadım. Nasip bu güneymiş. İsmim Muhsin TOPUZ. Esasen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri