Arama sonuçlarınız

1. T

KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012)

Ynt: KOSDER; Sapanca Soğucak Yaylası Offroad Oyunları (09 -10 Haziran 2012) kesinlikle ordayız

2. T

4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) clarent arkadaşımızın yazısına canı gönülden katılıyorum herkez birinciyi biliyor ahmet bey yarısın birincisidir göstermiş olduhu tepkiyi destekliyorum ahmet abi seni ilk gördüğüm yerde tebrik edicem çok iyi...
  3. T

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team herşey çok güzeldi teşekkürler divan mobilya teşekkürler dosod.bu etkinliğin gelenekselleştirilmesinden yanayım.heralde seneye o parkuru kullanamayız.

4. T

4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) Hüseyin MEMİOĞLU-SAPANCA Cherokee-10 Kişi Celal EKSİLMEZ-KOZOFF-2 kişi Mustafa UZAVCI-KOZOFF-SUZUKİ Selim ENDER-KOZOFF-SABURVAN Murat BOSTANCı-SAPANCA-CHEROKEE Yunus GÜMÜŞEL-SAPANCA-CHEROKEE Selim TOPCU-SAPANCA...
  5. T

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team uzun zamandır yaylada kamp kurmamıştık görsel güzelliği güzel bir yayla oluşu beni dahada mutlu etti

6. T

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team arkadaşlar yavaş yavaş çoğalıyoruz ne mutlu.bizim için bu etkinlik manevi boyutta artık.bu etkinlik madem yapılıyo etkinlikten sonra herkesin memlun bir şekilde ayrılmasını isteriz.bu anlamda herşeyin dört dörtlük olması için ne gerekirse yapalım.mesela katılım bu kez...

7. T

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team 1-Mert Birincioğlu 2-Bircan Yarıcı 3-Murat BALCI 4-Celal EKSİLMEZ 5-Mustafa UZAVCI 6-Yunus YILMAZ 7-Selim ENDER 7-Aycan ÖZEN 8-Şener ŞEN 9-Haluk YILMAZ 10-Hüseyin memioğlu 11-Tolga Feyyaz ÇÖMLEKÇİOĞLU
  8. T

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team ecovanın iptaliyle yıkıldık düzceyle hayata bağladık ölmezsek bu fırsatı kacırmam teşekkürler dosof
  9. T

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Siyah cehorekenin hakkı yendi. Gece yarısında ben ordaydim kapıya çarpmadı pistin en pis zamanında hicbiryere takılmadan gecti gündüzde 2ciye 35 saniye fark attı cheroke açık ara birinciyken genel...

10. T

2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011) araçta orjinal olmuyan hiçbirşey yok sadece düz vites ama raçla iş bitmiyor sürücüsü cok özel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri