Arama sonuçlarınız

1. biracayipadam

Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı

??? sorunum pek ilgi cekmedi galiba..

2. biracayipadam

Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı

konuyu tekrardan gundeme getirmek adina, Forester konfor dusunulerek yapilmis araclar degil.Genede ruzgar sesi beni deli edecek.80 km`yi gectikten sonra her iki aynanin ordan istik sesi gelmeye basliyor. yaptigim arastirmalarda otomobilin dirseksiz olmasindan dolayi olaya bir sifir yenik...
  3. biracayipadam

Subaru Outback 3.0 2007 Aldım

Ynt: Subaru Outback 3.0 2007 Aldım harika bir secim olmus, tebrik ederim. yalniz 13lt ile 17 lt arasinda araciniz yakacak.11-12 lt cok iyimser bir rakam.

4. biracayipadam

Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti!

Ynt: Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti! yalniz kamcatka rusyanin en dogu ucu...
  5. biracayipadam

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 satis sebebi nedir? aracin icini gosteren fotolar gorebilirmiyiz..

6. biracayipadam

cherokee`nin basina gelenler

http://www.youtube.com/watch?v=VPBVXFdrCPs&feature=player_profilepage cok hosuma gitti arkadaslar sizinle paylasmak istedim. konusulanlar rusca.genelde kufur ediyorlar.:))ama en basta mitsubisi dereyi gectikten sonra,bakalim amerikan ne yapacak diyorlar.

7. biracayipadam

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye takip:) 8)
  8. biracayipadam

Bel ağrısı

Ynt: Bel ağrısı bu konuyla biraz baglantili olarak, su gunlerde yeni bisiklet alacagim.cocuklugumda bisan klasik bisiklet kullandim.hepiniz bilirsiniz o bisikleti.agirdir ama oturdugunuz yer cok rahattir.poponuz rahat eder.o zamanlarda dag bisiklatleri yaris bisikletleri kullandim.ama hepsinde...
  9. biracayipadam

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları takip arkadaslar...

10. biracayipadam

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER arac gercekten mukemmel olmus,kac model acaba? takip edenlerden belkide sormak isteyen vardir,ben hemen sorayim :) araci satarmisiniz?bence cok taliplisi olacaktir.:) yurt icinde yasasaydim pazarliga baslamistim herhalde... gercekten cok guzel,

11. biracayipadam

Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle. sizin yaptiklarinizi bugun farkettim, butu yazilanlari okudum umarim es gecmemisimdir umarim...kafama takilanlari soracagim eger cevaplanmissa ozurdilerim tekrar sordugum icin. arabaniz kac model?kac km de?motor yapilmis mi?motor gucu benzinli...
  12. biracayipadam

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu harika bir arac,hicbirzamaman olmeyecek bir arac.omurluk.. 270 CDI MOTORU takmanizi tavsiye ederim..bu motor normal E klaslarda 8-9 litre yiyor.sizin araba 2 tonun uzerinde olacagi icin yaklasik 13 litre mazot yakacaktir diye tahmin ediyorum.

13. biracayipadam

G240d, G300 ve G230 YAKIT TÜKETİMİ(ÜSTAD YARDIM)

Ynt: G240d, G300 ve G230 YAKIT TÜKETİMİ(ÜSTAD YARDIM) bu soruya bende cevap ariyorum... subaru imprazam var 1000 km de 1 litre yag yakiyor.onun icin arabayi degistirmek istiyorum... bugun G 230 MERS BAKTIM 1991 mode kisa modell.arac gercekten cok temiz gorunuyor elden gecmis...
  14. biracayipadam

Off Road Aracı AranıyorDU.

Ynt: Off Road Aracı AranıyorDU. arabanizla iliskiniz nasil acaba? memnunmusnuz? artilari ve eksileri nedir?
  15. biracayipadam

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım icinden biraz daha foto lutfen..:)) boya olarak pasta cila mi kaldi?

16. biracayipadam

Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları takıpteyım.....:)
  17. biracayipadam

Rutin Bakım İçin Fiyatlar

Ynt: Rutin Bakım İçin Fiyatlar bujiyi neden degistireceksiniz? bence degistirmeyin bujiyi...birdefasinda bende sizin gibi bujiyi degistiriyim dedim.cok uzun zamnadir geziyordum.gittim aldim buji.katoloktan bosh buji aldim.gittim degistirdim.yaklasik 1 ay gezdim aracim cok degisti.calismama...
  18. biracayipadam

imprezam yag yakiyor

Ynt: imprezam yag yakiyor aracimin eksozundan saglikli arabadan cikan duman gibi duman cikiyor. yag yakan aracin eksozu genelde hemen belli olur.benimkinde oyle bir belirti yok.en sonunda motoru actirip segmanlari degistirtecegiz anlasilan...

19. biracayipadam

imprezam yag yakiyor

Ynt: imprezam yag yakiyor motor yapilmadi sadece conta degisti... aslinda 16 tane kucuk lastikcik degisti.ona conta mi deniyor acikcasi pek emin degilim.ben 12 yildir kirgizistandayim ruscasini biliyorum o parcalarin:) bizdeki adi (salnik)
  20. biracayipadam

imprezam yag yakiyor

Ynt: imprezam yag yakiyor arkadaslar subarum yag yakmaya devam ediyor... arabam 1998 mode 190 000 km de.aracin yag yakma nedeni contolardandir diye dusunerek contalari degistirdik..400 km gezdikten sonra arabanin ciddi anlamda yag eksildigini gordum... arabayi yapan usta belki kullandigimiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri