Arama sonuçlarınız

1. K

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Ticari araçlarda (Actyon Sports) bir değişme olmamış gözüküyor, ÖTV sadece sizin aracınız gibi binek versiyonları etkiledi sanıyorum.

2. K

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Aracımı Salı günü 10.000km bakıma soktum. (2011 Actyon Sports 4x4 AT 18" Lux) Sokmadan önce İstanbul'daki tüm servisleri tek tek üşenmeden aradım ve fiyat sordum. Merkez servis (Şahsuvaroğlu) 256TL dedi, diğerleri 330'a kadar çıktı. Ne fark var, standart yok...
  3. K

Actyon Sports Ara Bölme Hk.

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. Şimdi hatırladım, sizin kasa komple kapalıydı..

4. K

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. Sizde fitil yoksa arada nasıl izolasyon sağladınız? 10000km bakımı geliyor, Maslak'a gidince hem bakımı hem camı hem de arka kabin kapak amortisörlerini daha güçlü olanlar ile değiştirmeyi planlıyorum (İçeriden düğmeye basınca direkt açılsın yukarı diye).
  5. K

Actyon Sports Yan Basamak

Ynt: Actyon Sports Yan Basamak Orijinal olup fiber olan (ya da ABS plastik) çok aşağıya iniyor, diğer model de ticari.. Netten çok yere baktım, çok fazla seçenek bulamadım maalesef. Bulduğum da üstte yazdığım gibi yok satıyor(!). Sizlerin kullanıp memnun kaldığı var mıdır diye sormak istedim.

6. K

Actyon Sports Yan Basamak

Merhabalar, aracım için halen güzel bir yan basamak bulamadım. Sizlerin tavsiye edebileceği, fotoğrafını ekleyebileceği yan basamaklar var mıdır? Yardım ederseniz çok sevinirim. İstanbul'da Jeep and Car diye uydurma (!) bir firma var, aslında çok güzel bir model var ancak 4 aydır aramama...

7. K

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. yeni bilgisi olan?
  8. K

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. Elbette, siz söylemiştiniz. Ben sizden bağımsız olarak yazdım söylediklerimi aslında.. Ertex vb gibi şirketlere gerekli fotoları içeren mail attım ama neredeyse 1 hafta oldu geri dönüş olmadı.
  9. K

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. Ediz Bey, geç cevabım için kusura bakmayın, yoğunluğumdan dolayı ancak dönebiliyorum. Fotoğraflar için çok teşekkürler, ancak ben daha başka istiyorum. O araya bir cam motoru takıp camın ya komple ya da 4x4 L200'lerdeki gibi ortadan parçasının inip çıkmasını...

10. K

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin Güle güle kullanın.. Şu ara camı da açabilmeye bir çözüm olsa...

11. K

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Ssangyong servisleri ve satış ekibi araçları tanımıyor! Ben alırken sorduğum sorulara cevap alamamış, hatta sorduğum kimi özelliklere "yok!" cevabı almıştım. Ancak dış ortam ısısı gibi şeyleri kullana kullana, biraz inceleyerek 3 güne kalmaz keşfettim :-\...
  12. K

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. http://www.jeepandcar.com/urunler.php?urun_id=1652&kategori_id=170&model_id=171&grup_id=0&lang=tr&js=0#urun1652 Burada 480 lira olanı almayı düşünüyorum ben.. mailinizi bekliyorum.

13. K

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. Sizce bir mahsuru yoksa kayaalisonmez@gmail.com mail adresime fotoları yollayabilir misiniz? Bir sorum daha olacak, aracıma yan basamak almak istiyorum, piyasada birçok model mevcut, çok aşağıya sarkmayan tavsiye edebilir misiniz?
  14. K

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. Nick i de Ediz o zaman :) Araç içine su damla mertebesinde oluyor olmuyor ama o arada ses yapıyor.. Kanımca aradaki fitilin cama teması yanlış.. Arka kabini orijinal olarak servisten aldım, maalesef hiçbir kampanyaları yok. Zamdan hemen önce aldım aracımı...
  15. K

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. Oncelikle tesekkur ederim. Ediz Beye nasil ulasabilirim acaba? Kabinle arka cam arasinda su yalitimi icin bir fitil konmus ve yagmur yaginca ister istemez, en azindan arac esneyince, su giriyor ve lastik fitilin cama surtme gicirtisi olusuyor maalesef...

16. K

Merhaba, 2011 model 0 Actyon Sports 4x4 AT Lux sahibiyim. Şu an 1500km oldu. Arkaya serviste orijinal kabini de taktırdım, hatta kabinin üzerine Webasto sunroof açtırdım (manuel). Aracımdan çok memnunum şu anlık, tabii yağmurlu havalarda arka kabinin araç camına temas ettiği yerden gelen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR