Arama sonuçlarınız

1. P

Malzeme ve Aksesuar Temini

Ynt: Malzeme ve Aksesuar Temini Bilgilendirmeniz için çok teşekkürederim. İstanbula en kısa zamanda gelip sizleri ziyaret etmek isterim. Biraz daha araştırıp, bilgi sahibi olmam gerektiği kanısındayım. Tekrar teşekkürler.

2. P

Ynt: Malzeme ve Aksesuar Temini Öncelikle vermiş olduğunuz cevaplar için çok teşekkürederim. Sizin, bu işin Türkiyemizde de gelişmesi için ne kadar istekli ve yardıma hazır olduğunuzu görmek, beni çok mutlu etti. Malzeme temini için yabancı sitelerdeki imkanları gördükçe oralardakileri...
  3. P

Merhaba. Ben yeni üye oldum. Umarım burada faydalı bir paylaşım içerisinde oluruz. Yazın yaklaşması ile içimde hareketlenen deniz arzusu son zamanlarda deniz kayağını keşfetmeme neden oldu. Antalya civarında bu aktivitenin yaygınlaşması arzusundayım. Öğrenmek istediğim konu malzemeler hakkında...

4. P

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Merhaba; Alanya'dan yazıyorum.Deniz kayağı son zamanlarda çok ilgimi çekmekte ve bu sene Alanya çevresini deniz kayağı ile keşfetmek ve çevremdeki insanları da bu doğa ve deniz ziyafeti çeken spora bulaştırmak arzusundayım. Fakat önüme çıkan ilk engel uygun bir kayak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri