Arama sonuçlarınız

1. E

g.vitara 98 v6 hararet sorunu

Ynt: g.vitara 98 v6 hararet sorunu arkadaşlar radyatör delinmiş ya değişim olacak yada tamir sonuçu mutlaka paylaşırım..fotosunuda ekliyorum..

2. E

g.vitara 98 v6 hararet sorunu

arkadaşlar merhaba.aracımı akşamları akü bitmesin diye bi 5 dk rolantide çalıştırırım.dün rolantide çalışırken birden hararet yükseldi.ilk defa araçın fan açtığını duydum kalorifere baktım, hararet yarıyı geçip sona yaklaşmasına rağmen, soğuk üflüyordü.son kontrolum tüp oldu tüpede gecmiyor.yani...
  3. E

98 grand vitara v6 2,5 kapi fitili ariyoruz.

Arkadaslar aracimizin sol ön arka 2 kapininda fitili lazim bize bir yol gosterirseniz seviniriz

4. E

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?
  5. E

acil gv v6 2.5 98 model aracıma sol arka stop arıyoruz..

Ynt: acil gv v6 2.5 98 model aracıma sol arka stop arıyoruz.. yarın sabah ilk işim arayıp sormak olçak..istanbulda yeni kaza yapmış bir suzuki buldum ama stopta 2 parmak büyüklüğünde kırık varmış ,o biryana istediği para 200 tl idi..

6. E

acil gv v6 2.5 98 model aracıma sol arka stop arıyoruz..

merhabalar,ankarayı talan ettik ama bu sol stopu bulamadık, servisten istedik gemi veya uçak kargoyla 20,25 günde gelir dediler.sıfır ,cıkma ,2.el hiç farketmez.hemen alacağız.yardımcı olursanız seviniriz...

7. E

grand vitara 2.5 v6 98 yağ kaçağı

arkadaşlar 2,5 v6 98 (94600km) araçımın alt ve üst karterden yağ kacırıyor..usta sadece alt olsaydı sorun değil ama üstende kacırdığı için motorun inmesi ve kecelerin değişmesinin gerektiğini söyledi..masraf olarakta 750 tl cıkardı.acıkcası çok çiddi sorun olmadığını sık sık kontrol ederek yağ...
  8. E

2004 grand vitara 2.0 otm..

(2004 grand vitara 2.0 otm.4 kap)ı arkadaşlar böyle bir araba almak istiyorum.. 2.5 1998 modeliyle arasında 3000 tl var 2006 1.6 3k aynı fiyat ama sürekli 4çeker. 2004ün tüple uyumu nasıl sorun cıkartırmı 2006 modellerin tüpte sorun cıkrtığını duydum.2004ün otomatik vitesi 4 kadar olması büyük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri