Arama sonuçlarınız

1. adigecengiz

işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 532 378 42 79

2. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9
  3. adigecengiz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu vedat bey hoş geldin bende pazar günü reyhanlıdaydım çok güzel bir etkinlik olmuştu emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.reyhanlıdan bir fotom

4. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 şimdi servisden geldim araç ın jantı değişti bide kafaları tutan forye düzültildi başka hiçbir sorunu yok allaha şükür araç hazır
  5. adigecengiz

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011) son yorumum tekrardan yorum yazmıyacağım seviyeli ve şahsi hakeret içirmeyen özeleştirilere her zaman açığız.ben gazoff ekibindeydim sipiker maroff un ekibiyle beraber gelen aksu tv spikeriydi...

6. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 10.04.2011 tarihinde HAMOK' un davetiyle hatay reyhanlı'da polis teşkilatını 166. kuruluş yıl dönümü itkinliklerine GOSK VE GAZOFF olarak katıdık. aracımla ilk kez bir offroad yarışlarını katıldım ve birinci oldum işte o yarıştan bir foto

7. adigecengiz

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011) Bazı arkadaşlarımızın lanse ettiği gibi Bizim oraya geliş amacımız ne pahasına olursa olsun kupa alalım ,limitleri zorlayalım,araç parçalayalım ,parası olan yapsın, insanların kalpleri kırılsın...
  8. adigecengiz

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011) organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara canı yürekten teşekkür ediyorum.çevre illerden gelen tüm katılımcıların emeğine ve bileğine sağlık ancak alt yorumlardan anladığım kadarıyla offroad nedir...
  9. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 arabam çamura doydu

10. adigecengiz

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu nilgün hanım hoş geldiniz

11. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 uraz bey özelden mesaj attım yazmışsınızda mesaj filan yok
  12. adigecengiz

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkür ederim ilginiz için aracımın toplam maliyetim 40.000 civarı oldu

13. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 evet satıyorum satma sebebim bir sıkıntı olduğundan değil offroad yapmya yeni başladım ilk araç olarakta bu aracı yaptım niyetim satıp hummer almak nasipse
  14. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 dal kıran bulursam ekliyeceğim inşallah
  15. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 son rutüjlarda bitti artık dağlar, taşlar,yollar beklesin ben geliyorum..... ;D

16. adigecengiz

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam arkadaşlar nihayet aracım bitti bugün son rutüjlarıda yaptım
  17. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 benim araç üzerindeki lastikler asfalt keyfini kısıtlamıyor dafransiyeli geriye alırken ve yükseltme yaparken milimetrik olmasına çok dikkat ettik düz çizgi değilde ipin üstünde gider maşallah
  18. adigecengiz

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bende de 5.9 var tek kelimeyle harika

19. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 arka dafransiyel dün 3 cm geri alındı,5 cm lik flanş lar dün takıldı foto daha önce çekildiği için görünmüyor.ortalama maliyet 35-40 arası tam hesaplamadım
  20. adigecengiz

Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9 3 inç yükseltik,5mm sac dan tampon yapıldı,defransiyel 3 cm geriye alındı kollar ve şaft da uzadı dolayısıyla,flanş yapıldı 5 cm vs....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR