Arama sonuçlarınız

1. Y

bu bisiklet alınırmı?

Ynt: bu bisiklet alınırmı? Tahminim 14kg +-1 oynayabilir...kadrosu bana hem estetik hem de fonksiyonel geldi.Yine de bu işlere elin yatkınmış derim ki bu paraya kendine güzel bir bisiklet toparla...kendi beklentilerine zevkine göre oluşturursun ben öyle yapmıştım.Böylesin de bisikletimle aramda...

2. Y

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? Acaba ben Patriot diye başka bir araçmı kullanıyorum diye şaşkınlığa düştüm.Bu test bana biraz ticari ve subjektif geldi.Patriotun yerle gövde arası yüksekliğine alçak diyor ama kıyaslama yapınca gerçek rakamlar bu testteki yoruma...
  3. Y

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? Kusura bakmayın...kontrol ettim haklısınız teşekkürler.X-trail sahibi bir arkadaşımın yanlış bilgilendirmesinin kurbanı oldum:(

4. Y

bu bisiklet alınırmı?

Ynt: bu bisiklet alınırmı? Her bisiklete yıllarca binebilirsiniz benim anlatmak istediğim göbeklerin ilk günkü gibi yağ gibi akması giderken.Baktığınız bisikletin göbekleri shimanonun seri dışı göbekleri ayrıca ön ayna ve aktarıcısı da seridışı,sadece arkalar ile frenler deore???bana çok...
  5. Y

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? X-trail ağır arazi şartları için lowa sahip ama 40km nin üstünde ki hızlarda sürekli 4x4 özelliğine sahip değil ve fiatıda yüksek...rakamı biraz daha yükseltip adam giibi 4x4 cheroke(2.8 vergi durumu istina) alınabilir.Zaten 2.0 motorlarda ki...

6. Y

bu bisiklet alınırmı?

Ynt: bu bisiklet alınırmı? Selam; bir arkadaşım aynı bisikletten aldı.Şöyle hafif bir tur(45 km) yaptık güzel bir bisiklet fakat eğer bu bisikleti alıp sıkı yol yapacağım diyorsanız göbekleri değiştirmenizi öneririm.Bu tarz bisikletler piyasaya düşünülerek donatıldığından illaki yetersiz bir...

7. Y

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? 3.5 yıldır patrıot kullanıyorum memnunum.Vergi avantajı ve motoruna göre yakıt ekonomisi çoğu jipcikte olmayan manuel 4x4 özelliği üstünlülleri.Rav 4 ,Crv vs lerin Uludağa zincir takarak çıktıkları tipilerde ciddi bir sorun yaşamadan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri