Arama sonuçlarınız

1. bilg_öğr_03

Matematik Bir Oyundur ...

Ynt: Matematik Bir Oyundur ... deneyin görün 8 tane madeni parayı yarısı yazı ve yarısı tura sekilde kaygan bi zeminde karıştırdığında ve 4 e 4 ayırıp tek bir gruba denk gelen madeni paraları ters cevirin ve gözlerinizi acın iki grubtata yazılar eşit ve turalarda eşit olacaktır...

2. bilg_öğr_03

Ynt: Matematik Bir Oyundur ... şenol bey şimdi yarısı tura yarısı yazı paralar var bunlar karışık ve sizden öyle bir ayırma isteniyorki 4 e 4 ayırdığınızda gruplardaki yazı ve tura sayıları eşit olacak mesala bi guruba 3 yazı 1 tura geldiyse karşı grubada 3 yazı 1 tura gelecek anlatamadım...
  3. bilg_öğr_03

Ynt: Matematik Bir Oyundur ... sevtap hanım fitili sorunuza cevap birinci fitili çit taraflı yakarız ikinciyi ise tek tarafından yakarız birinci fintil bittiğinde 30 dakika olmuştur ve o anda ikinci fitilin diğer tarafında yaktığımızta 45 dakikayı tamamlarız ( birinci fitil bittiğinde ikinci...

4. bilg_öğr_03

Ynt: Matematik Bir Oyundur ... merhabalr ben yeni katıldım çok güzel sorular 1 aç gündür okumak la yetiniyodum bende katılayım dedim bir soruyla başlayayım ==> Elimizde 8 tane madeni para var ve bunların yarısı yazıyı yarısı turayı gösteriyor üzerlerine el temasıyla yazı veya tura olduğunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri