Arama sonuçlarınız

1. P

Dağcılığa Nereden Başlamalı?

Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı? yukarıdaki yazı aslında oldukca aydınlatıcı oldu. eğitim tabiki şart özelliklede böyle risk faktörleri içeren sporlarda. (aslında herşeyde) hepinize teşekkür ederim. kendimden haber vermek gerekirse çeşitli sebeplerden ötürü yerimde sayıyorum bu aralar.

2. P

Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı? herkese tekrar merhaba, ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum ama iş yerimde avrupa yakasında.
  3. P

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba bende berrak. şansa girdiğim sitenizden üye olarak ayrıldım üstüne üstlük sorduğum soruma da oldukca aydınlatıcı yanıtlar aldım. herkese teşekkürler.

4. P

Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı? öncelikle herkese teşekkürler. sizlerden gelen bilgiler doğrultusunda en azından neyi nasıl araştırmam gerektiğine dair bilgiler edindim. ama pek yaygın bir spor olmadığını da farkettim. bakalım umarım iyi bir yer karşıma cıkar. çıkmaz yine yazacağım :)
  5. P

Merhaba, ben dağcılık sporu ile ilgileniyorum. kaya tırmanışı eğitimi bu işin başlangıcımıdır. yanii nereden baslamalı, ne yapmalı?yoksa bu spora baslamak için çok daha genç olmak mı gerekir? yardımcı olabilecek, yol göstericek arkadaslar varsa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri