Arama sonuçlarınız

1. Amir Ganjavi

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet Abi, işten güçten başımı kaldıramıyorum sizleri de çok özledim inşallah en yakın zamanda görüşürüz. güzel bi gezi yapmışsınız, kıskandım.

2. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Arkadaşlar, hepinizi teşekkür ederim.
  3. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sizden gelecek cezaya boynumuz kıldan ince,

4. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet Abi, işler çok yoğun ondan dolayı arada kafayı gösterip tekrar işlere batıyorum. ;D
  5. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hüseyin Abi, iyiyim, sizler nasılsınız? Abi işler yoğun, ancak arada yazıları okuyorum. herkese iyi akşamlar,

6. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ömer Abi, senin Kurtboğazı teklifin bence en iyisi, hem ağaçlık hemde çok güzel su akıyor, serin serin, oooh. ama daha belli değil kimler geliyor, Şevki abi kavun karpuz benden çay da bizden diye yazmıştı ama şimdi Hüseyin Abinin mailinden onların da...

7. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet Abiciğim, yazmaktansa okumayı tercih ediyorum, bi süredir işler çok yoğun ondan yoksa başka bi şey yok. yarın bi iş çıkmaz ise bizde belki katılırız ama kesin olamadan yazmıyorum biliyorsun.
  8. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alanya'da oyle birini görmüştüm, ama işi daha pratik yapabilirsin, "Galoş ver yanına oturacaklara". ama kendin galoş giyersen frene basarken yırtılabilir.
  9. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı olsun, arabaya terlik koy, daha kolay olur, binerken ayakkabıları çıkarıp poşete koyarsın. ;D ;D ;D :D

10. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet Abi, takılıyorum sana, böyle yazılara hiç cevap verdiğimi gördünmu? ;) ;) ;D

11. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. abi geçmiş olsun, motorda bi şey varmı?
  12. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi, teessüf ederim. benim olduğum yerde hiç kesici alet aradınmı?

13. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi, çıbanın başı Serkan diyorsun yani ;D ;D ;D
  14. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. (iroqua) Erkan, nasılsın. geçen sene Toyota arıyordun, ne oldu? bişey bulabildin mi?
  15. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alp, bak sana bahs ettiğim adını hatırlamadığım şey Erkan'ın yazdığı TAHRA. bununla hiç acımadan her tarafa dalarsın.

16. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. biraz zaman ayırıp piyasayı dolaşırsan bi şerler bulursun, zaten fotoğrafını gönderdiğin kukri de makasdan yapılmış muhtemelen. Hüseyin Abinin dediği gibi makastan yapmak daha iyi, acımadan kullanırsın. ama olamdi bu resimdekilerden buluruz sana ama...
  17. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bende gitmek istiyordum ama olmadı,
  18. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi, "http://borabicak.com/" web sitesinde 500serisinde görebilirsin ama işlemesiz olarak, benim istediğim geyik boynuzu sap ve işlemeli bu da işlemeye göre yaklaşık 800'den başlar işine göre bi kaç bini bulabilir. benim gezilerde kullandığım yeşil...

19. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi, Bıçak benden sorulur, Boralar Ömür Boyu garantili, atöliye adresi; Büyük Sanayi 1. Cadde Oktay Pasajı No: 48/20 İskitler tel: 341 95 88 Çevik Kuvvetin hemen arkasındaki sokakta. 94'ten beri bunlardan alışveriş yapıyorum, bicağı oraya...
  20. Amir Ganjavi

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. herkese iyi pazarlar, Alfonse, sanırım işlerin yoğun. kendini kapatma moduna mı geçiyorsun? benim işlerim de işteki problemlerim de yoğun bu aralar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri