Arama sonuçlarınız

1. X

2. el 2004 100bin km.civarı otomatik 5K G.Vitaranın ne masrafı olur?

Ynt: 2. el 2004 100bin km.civarı otomatik 5K G.Vitaranın ne masrafı olur? Teşekkür ederim.

2. X

2. el 2004 100bin km.civarı otomatik 5K G.Vitaranın ne masrafı olur?

Merhaba arkadaşlar şu anda 2004 model 5K otomatik G.vitara almak için araştırıyorum.Eğer alabilirsem bu benim ilk 4x4 aracım olacak çok heycanlıyım :). Yaklaşık 100 bin km yapmış bir aracın kaportasında sorun yoksa ne gibi masrafları olabilir.Triger seti vs...otomatik şanzumanla ilgili bakım...
  3. X

Motorlu Taşıt Vergileri hakkında...

Ynt: Motorlu Taşıt Vergileri hakkında... Teşekkür ederim Nejat bey.Forumda aratmama rağmen bulamamıştım.Link çok yardımcı oldu meğer herşey ne kadar açıkmış :D

4. X

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm Aracınız hayırlı olun.Çok güzel görünüyor.Fiyatını merak ettim, ne kadara aldınız acaba.
  5. X

Motorlu Taşıt Vergileri hakkında...

Arkadaşlar bende bir 4x4 sahibi olmak istiyorum.Asfaltta gitmekten sıkıldım artık yoldan çıkmak istiyorum :) .Bir süredir araştırıyorum ve sonunda bana uygun aracın Suziki olduğuna karar verdim.Yakıt,sağlamlık,vergisi vs. kendimi biraz zorlayıp 2004-2005 mode Otomatik Grand Vitara 2.0 5K almak...

6. X

Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil)

Ynt: Jimny'de LPG Kullanan Var Mı? (Acil) Merhabalar atiker sıralı otogaz sistemini ben de 2001 Golf aracımda kullanıyorum.Geçen yıl temmuz ayında taktırmıştım.Uzun süre rolantide sarsıntı devirde düşme gibi problemler yaşadım.bu süre zarfında montajı yapan servise gittiğimde yazılım yüklediler...

7. X

Suzuki Vitara Aldım Çünkü...

Ynt: Suzuki Vitara Aldım Çünkü... Arkadaşlar çok güzel bir konu...Ben de 5k vitaracı olmak istiyorum. Şu anda 2001 Golf kullanıyorum.Alçak bir araba olması beni rahatsız ediyor sanki yolun üstünde oturuyormuşum gibi geliyor.Golf tam bir yol aracı ben ise yoldan çıkmak istiyorum :D.Bu arada tek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri