Arama sonuçlarınız

1. mudman

Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız??

Ynt: Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız?? Çok teşekkür ederim Adnan bey. Memnuniyetle...

2. mudman

Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız??

Ynt: Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız?? Ben de Çekmeköy tarafında oturuyorum. Malesef aracım yok. Şimdilik yaptığınız etkinlikleri takip etmekle yetineceğim. Umarım bir gün araç sahibi olup aranıza katılabilirim.
  3. mudman

Arkadaşımız Zerrin'in (ceranus) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Zerrin'in (ceranus) Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu yıllar dilerim Zerrin hanım...

4. mudman

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Güle güle kullanın harika bir araç ortaya çıkacağına eminim...
  5. mudman

En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart?

Ynt: En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart? Uzun süre digiturk kullandıktan sonra 2 ay önce d-smarta geçtim. Nat. Geo kanalları olmayınca eksikliğini hissederim sanıyordum ama discovery kanallarının da hiç aşağı kalır yanı yok. Şu an için gayet memnunum

6. mudman

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) Çok güzel kareler Emirhan bey. Elinize gözünüze sağlık...

7. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Teşekkür ederim Emirhan bey. Çok daha güzel karelerde görüşmek üzere...
  8. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) İbrice dolaylarından bir çalışma...
  9. mudman

Tracking Botu Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Kışın giymek için ayağı soğuktan koruyacak, su geçirmez, uzun yürüyüşlerde yormayacak şekilde ergonomik bir bot almak istiyorum. İnternette biraz araştırma yapayım dedim ama o kadar çok seçenek çıktı ki karşıma neye karar vereceğimi bilemedim. Ben de sizlerden tavsiye almak...

10. mudman

Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan) Boğaç bey son kareniz de çok hoş. Sadece bakmamış aynı zamanda görmüşsünüz. Tebrik ederim...

11. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Boğaç bey çok teşekkür ederim. Evet tek kareden çoğaltılarak yapılan ve çakma hdr denilen yöntemle yaptım :)
  12. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Kerpe'den...

13. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Merhaba Yılmaz bey, Çok teşekkür ederim. Photoshop'u sadece çerçeve yapımında kullanacak kadar biliyorum. O nedenle fotoğraflarımda photoshop müdahalesi yok diyebilirim. Görmüş olduğunuz fotoğraflarımın bazılarında hdr uygulaması yaptım bu belki photoshop müdahalesi...
  14. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Kıyıköy'ün güzel koyundan bir kare...
  15. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Merhabalar öncelikle beğeniniz için çok teşekkür ederim. Fotoğrafları doğrudan fotoğraf makinesindeki halerli ile yüklemedim. Bazılarında hdr uygulaması yaptım bazılarında ise renk doyguluğu kesikinlik gibi ayarlamalar yaptım. Güzel karelerde görüşmek üzere...

16. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Çok teşekkür ederim sayın Bambina. Çok daha güzel karelerde görüşmek dileği ile...
  17. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Çok teşekkür ederim Faruk bey. Daha güzel çalışmalarda görüşmek üzere...
  18. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Kadraj orijinal Boğaç bey. Çerçeve herhangi bir kesintiye sebebiyet vermedi. Tele objektifimi yeni aldığım günlerde yapmış olduğum bir çekimdi. Martıyı ancak bu kadar sığdırabildim :)

19. mudman

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) Merhaba Boğaç bey, Geciken cevap için kusura bakmayın lütfen bu ara yoğunluktan siteye pek fazla giremedim. Boğaz köprüsü fotoğrafımda hdr uygulamadım. Biraz renk doyguluğunu artırdım o kadar. Kayıkların net olmamasının sebebi 20 saniyelik bir uzun pozlama...
  20. mudman

Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri )

Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) Nefis kareler elinize gözünüze sağlık. Ölü denizin üstü ne kadar ölü ise dibi de bir o kadar canlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri