Arama sonuçlarınız

1. dburak

Türkiye'deki Dalış Noktaları

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları ticari dalışlar için izin bildiğim kadarıyla yasak olduğundan şahsi olarak tekneler gidiyo izin alındıktan sonra. o tarafa giden tekneleri bulmak için ya tanıdık olacak yada şans :))

2. dburak

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları işte adabankoda geçtiğimiz yaz yaptığımız dalıştan bir kaç fotoğraf.
  3. dburak

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları size cevap atamadım k.bakmayın mesaj sayım 20 i geçmediği için dönemiyorum özel mesajtan. Bende size orayı önerebilirim bir yer daha vardı fakat adı aklıma gelmedi henüz. Belki milliparkı deneyebilirsiniz. Fakat adabankoda daha çok sürprizler var siz maalesef...

4. dburak

Dalışta Altın Kurallar

Ynt: Dalışta Altın Kurallar gerçekten çok yararlı bilgiler teşekkürler
  5. dburak

Ynt: Türkiye'deki Dalış Noktaları Kuşadasında Adabanko adlı dalış noktası Kuşadasının değişilmez bir dalış noktasıdır. En kısa zamanda fotoğrafları koymaya çalışacağım.

6. dburak

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları teşekkür ederim. facete profil fotom olarak şu anda bir adet çektiğiniz fotoğraf var :) scubadiving albümümde de bir kaç tanesini paylaşmak istiorum fakat seçemedim henüz :)

7. dburak

Sualtı Fotoğrafları

Ynt: Sualtı Fotoğrafları gerçekten çok güzel fotolar. acaba bu fotolardan bir kaçını izninizle bende paylaşabilir miyim?
  8. dburak

Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) çok keyifli bir dalış olacağa benziyor. değişik yerlerde dalmak kadar güzel bir şey yok, üstelik fiyatta gayet uygun. gerçekten bu sıralar tam aradığım bir deneyimdi fakat üniversite dönem ders kayıtları nedeniyle gelemem şimdiden herkese...
  9. dburak

Dalan İnsanlar Neden Sürekli Gülümser?

Ynt: Dalan İnsanlar Neden Sürekli Gülümser? gerçekten harika bir yazı! paylaşım için teşekkür ederim "Bırakın kendinizi sessizliğin sesine, yaşamın kaynağında olmanın tadını çıkarın ve gülümseyin!"

10. dburak

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben doğuş burak eskişehir osmangazi üniversitesi istatistik bölümü öğrencisiyim 2* dalış eğitimim var dalışla ilgili bir kaç link ararken sitenize rastgeldim iyikide gelmişim :)

11. dburak

Sıfırdan Dalışa Başlamak!!!

Ynt: Sıfırdan Dalışa Başlamak!!! izmir civarı diorsan kuşadasını tavsiye ederim kuşadasında yaşıyorum4 sene dalış okulunda çalıştım.(otellere hizmet veren) eğer düşünürsen bana ulaşabilirsin ben seni gerekli kişilere yönlendirebilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri