Arama sonuçlarınız

1. N

Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler sn.dalgıç,iyi akşamlar,e-posta ile değilde yazılı olarak resmi müracaat yapılması gerekiyor,bendeki yazışma suretleri içinde mahkeme ve yargıtay kararları mevcut,izin verirseniz yarın onları bulup sizlere prosedür takibi konusunda yardımcı...

2. N

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler iyi akşamlar,bir defa şunu kesin olarak bilelimki hiç bir banka müşterisinden kredi kartı yıllık üyelik aidatı alamaz,kesinti yaptığında itiraz etmezseniz geçmiş olsun,diğer konularla ilgilide bankayla değilde tüketici hakem heyetine başvuru...
  3. N

Toprak Yollarıda İçeren GPS?

Ynt: Toprak Yollarıda İçeren GPS? ok.teşekkürler.

4. N

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler evet,aynen öyle.Kredi kartı aidatı için kesilen ücretle ilgilii olarak garanti bankasına yazı yazdım,mahkeme ve yargıtay karar örneklerini yazı ekine koyup iadeli taahhütlü olarak bankayazışma adresine gönderdim ve alındısını sakladım,gelen...
  5. N

Ynt: Toprak Yollarıda İçeren GPS? ilginize çok teşekkür ederim,emsaleri ile kyasladığımda ( ör:zümo550 ve 660 )daha daha cazip geldi,sevgilerimle.....

6. N

Ynt: Toprak Yollarıda İçeren GPS?

7. N

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? şerif bey,merhaba,üzerinizdeki kıyafetin markası ile nereden temin edileceğini öğrenebilirmiyim,teşekkürler.
  8. N

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Transalp'06 Şehir içi,kısa günübirlik veya uzun konaklamalı grup gezileri.Deniz koyları,dağlık bölgeler.
  9. N

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

10. N

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ahmet bey,iltifatınız için teşekkür ederim,maalesef 5 yıldır moladayım, 25 yıl narkotik görevinden sonra 10 yıl surem varken 47 yaşında kendi isteğimle emekliliğimi istedim,3 yıl tepe güvenlik kurumunda istanbul'da, otogar ve polat tawer residance...

11. N

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar,sıcak karşılamanız için teşekkür ederim, sevgi ve saygılarımla hoşcakalın.
  12. N

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Dün gece dost'larla sohbet ederken gezenbilir'e antalya'dan motorsiklet sevdası olan birisi olarak üye oldum ancak sitede gece fazla kalamadım,bugün ise site içi dolaşımda motosiklet kullanıcıları için ayrı bir topic olduğunu gördüm ve şu anda büyük bir...

13. N

merhaba

Doğa dostları merhaba, Ben Kemal Ünalan , emekli devlet memuru olarak Antalya'da yaşamaktayım. Değerli arkadaşlarımın Sitenizden keyifle söz etmeleri sebebiyle üye oldum .Motorsiklet sevdalısıyım. Akdeniz Motosiklet Kulübü'ne üyeyim.. İlerki zamanlarda gezi notları ile görüşmek üzere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri