Arama sonuçlarınız

1. B

ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR??

Ynt: ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR?? aracın ruhsat uzerıne yazan numarası 5 hanelı bır numara uzunca yazmıyor trafıkten sordgm kadaryla ordakıyle tutuyor ayrıca muayenesı en son 5 sene once yapıldıgından aldıgım adamda bılmıyor nersınde yazdıgını yarın soledgnız yerlerede...

2. B

Ynt: ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR?? konu ıle fıkırlerını belırten arkadaslara cok tesekkur ederım tek tek.Soledıgnız yerlerede yarın tek tek bakacagım artık baska carem yok cunku unıversıte ve trafıkle konustugum kadarıyla tekrardan bır sasi numarası almak 500tl cıvarında...
  3. B

merbaha arkadaslar sıtede bu konu hakkında uzman ınsanların oldugunu dusunuyorum lutfen yardımcı olrmusunuz bana.1954 model yuksek kaput jip aldım fakat şasi numarası ruhsatında ve trafıkde bulunmasına ragmen bız bulamıyoruz ve nerde oldugunu d bılmıyoruz bu yuzden muayeneden gecmıyor lutfen...

4. B

Bu Fiyata Bunları Bulmak İmkansız Kadar Zor

Ynt: Bu Fiyata Bunları Bulmak İmkansız Kadar Zor merbaha bende willys 1954 model var sızdekı tenteyı satmayı dusunurmusunuz?
  5. B

Satılık 1954 willys jeep

Ynt: Satılık 1954 willys jeep Yılmaz bey bende 1954 model willys var yuksek kaput olandan sızde tente,kapı gıbı parcalar mevcutmu acaba?

6. B

Willys Parçaları

Ynt: Willys Parçaları merhaba bende 1954 model willys var sızde tente mevcutmu acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri