Arama sonuçlarınız

1. Ataizi

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Cumartesi sabah için konvoy oluşursa ben de katılmak isterim

2. Ataizi

Arctic G Serisi

Ynt: Arctic G Serisi Hepinize merhaba; Ben bu siteye yeni üye oldum. İki etkinliğe katıldım. Biri geçen sene Bolu da kamp yapıldı, bu sene de Ilgaz tırmanışı yapıldı. İstanbulda yaşıyorum ve 19 senedir 86 model G 240 dizel 5 kapı kullanıyorum. Ayrıca Ünimog kamyonetim var. Her ne kadar...
  3. Ataizi

G Serisi Brabus

Ynt: G Serisi Brabus Arkadaşa katılıyorum.

4. Ataizi

Arctic G Serisi

Ynt: Arctic G Serisi Biraz geç te olsa yazayım dedim. Bendede 86 model 240 GD var tam 19 senedir kullanıyorum ve değiştirmeyi de hiç düşünmüyorum. Herşeyi mekanik olduğundan bakımı da üzmüyor.
  5. Ataizi

Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş ....

Ynt: Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş .... Sakaryalı arkadaşlar Belli ki çok keyifli bir gün geçirmişsiniz. Fotoğraflarınızla bizi de bu keyfe dahil ettiniz. Hepinize çok teşekkürler. Ön tekerleklerin dönmemesi diferansiyel kilidi olmamasından olabilir. Normalde belirli bir...

6. Ataizi

Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011 Kampı çok sevdim.

7. Ataizi

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) 1- Efe Karaismailoglu, İstanbul, 3 kişi + 1 köpek - kendi aracıyla (12 yaşında oğlum geliyor) 2- Murat Albayrak Kdz Ereğli 1 kişi 3- Ender KURUTLU istanbul 3 kişi 4- Ertürk- Ankara- 2 kişi - kendi aracıyla 5-...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri