Arama sonuçlarınız

1. sa_keles

Erba 3.75 Karavan

merhaba, karavanı yakın geçmişte alanların yorumları nasıldır acaba? önerir misiniz?

2. sa_keles

Yerli Karavan Camı Konusu

nasıl çözdünüz? yerli ürün mü? fiyat/performans konusunda var mı yorumunuz?
  3. sa_keles

Yerli Karavan Camı Konusu

Tatil bitmiş olabilir, konuyu canlandırayım :) yerli cam kullanıp yorum yapabilecek var mıdır?

4. sa_keles

Karavan Camı İmalatı

Bu camlardan kullanan oldu mu? yorumlarını alma şansımız var mıdır?
  5. sa_keles

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

standart hali için 75.000 TL + KDV fiyat teklifi geldi, fiyatı çok yükseltmişler son aylarda. İlgi alanımızın dışına çıktı ne yazıkki :)

6. sa_keles

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

merhaba, bu karavanı kullananların yorumlarını alabilir miyiz? malzeme sebebiyle koku durumu var mıdır? sıcakta/soğukta ısı yalıtımı ne durumdadır? havalandırmada sıkıntı yaşanıyor mu? temiz su deposunun arkada olduğunu görmüştüm, çekme sırasında bir problem çıkarıyor mu dolu olduğu zamanlarda...

7. sa_keles

Ağva - Sardala (13 Temmuz 2008)

Ynt: RE: Ağva - Sardala (13 Temmuz 2008) hoşbuldum :) profildeki ayarlarımı yapıyorum şimdi iyi günler.
  8. sa_keles

Özür dilerim :) bütün üyeliklerim sa_keles olduğu için buraya da öyle üye oldum. profilden güncelleyebileceğim biryer bulamadım. forumla ilgilenen bir yönetici Sadullah KELEŞ olarak güncellerse sevinirim.
  9. sa_keles

merhaba arkadaşlar, sardalaya gidişi istanbul ya da izmit üzerinden tarif edebilecek kimse varmı?(ağvaya daha önce gitmiştim)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri