Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)
valla kırıldım sana oguz.herkese teşekkür etmişsin.bu aracı sana temin eden tedarikcinizi unutmuşsun.bi dahaki sefere bu kadar uğraşmam bilesin....
Ynt: 3. Sivas Off-Road Oyunları (09-11 Eylül 2011)
valla kırıldım sana oguz.herkese teşekkür etmişsin.bu aracı sana temin eden tedarikcinizi unutmuşsun.bi dahaki sefere bu kadar uğraşmam bilesin....
Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması
evet maroff gene yapacağını yaptı.çok güzel kusursuz bir organizasyon.bizlere ilgi alakanızla bu kadarda olmaz dedirten maroff un değerli başkan ve üyelerine teşekkür ederiz.bu geziye spor amaçlı gittik,ama...
Ynt: hummer cherokee 4.7
aracın çok yüksek olduğunu düşünüyorum.7 ila 8 cm düşüreceğim tekrar.düştükten sonra bu kadar sırıtacağını sanmıyorum.eğer lastikler gene küçük kalırsa 33 takacağım mecburen...
Ynt: grand cherokee 4.7 off road a uygunmudur.
bir haftadır sorduğum soruyu takip edememiştim.ama levent beyin verdiği yanıtlar beni ikna etti.aracı aldım.garaj bölümünde aracın yapım aşamasını fotoğrafladım ve bitene kadarda safha safha sizlerle paylaşacağım.teşekkür ederim.
aracı yaklaşık 2 haftadır hazırlıyorum.burda gördüğünüz son halinden sonra ilerleyen günlerde demir tampon,vinç,üst sepet,ışık paketi,hıghjack,kürek,balta,telsiz ve bazı aksesuarlar eklenecek.
arkadaşlar yeni aldığım cherokee wj nin yapım aşamasını sizlerle paylaşmak istedim.araca 7" yükseltme kiti,3 cm lik spacer,istavrozlu şaft,10 inç procomp jant,31 10 50 15 hercules mt lastik,mat beyaz kaplama,laredo far çift çıkış egzos ile başladım.yapacaklarım üst sepet ön demir tampon ve...
Ynt: satılan offroad araçlarına dikkat
değiştirdik emin olabilirsin.senden benim 4.7 cherokee min yükseltmesi konusunda yardım istiyorum.şu bahsettiğin oto kayadaki arkadaş kit geldiğinde haberdar edebilirmi bizi acaba.ilerleyen günlerde yapım aşamasını burda sizlerle paylaşacağım.saygılar...
Ynt: satılan offroad araçlarına dikkat
bizler herkesinde olduğu gibi bu tür yükseltme işlemlerinde yanlışa düşmüş olabiliriz.yalnız bunu bilerek aldınız herkes bilmelidirki.araçta eksiklerin olduğunu söylediniz.fiyattan düşüldü.siz geldiğinizde tüm gün sizinle ilgilendik sizinle yaklaşık 5...