Arama sonuçlarınız

1. O

2007 JIMNY HARARET MÜŞÜRÜ ARIYORUM

ARKADASLAR ÇOK İLGİNÇ İSTANBUL VE İZMİTTE 2007 JIMNY HARARET MÜŞÜRÜ YOK YETKILI SERVIS DAHIL KAÇ YERE SORDUM YOK DİYORLAR NERDEN BULURUM .ACİL YARDIM LÜTFENN...

2. O

Yeni Yılın İlk Gezisine ne dersiniz 06/01/2013

Ynt: Yeni Yılın İlk Gezisine ne dersiniz 06/01/2013 BULUSMA NOKTALARI DETAYLARI BEKLIYORUZ...OKAY
  3. O

JİMNY KULLANANLAR TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM..

Ynt: JİMNY KULLANANLAR TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM.. mrhb; yaklaşık 1 yıldır 2007 model otomatik standart brc lpg kitli jımny kullanıyorum normal kullanımda sakin 80 - 100 arası yakıtı 230 krş kmde arazide işler değişir tabiki çok eglenceli bir arac ben tavsıye ayrıca suzukının sıtesınde inceleye...

4. O

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) izmitten kımler katılacak bılmıyorum araştırıcam kımse yok ıse kendım katılıcam ılgılı arkadaşlarla ırtıbata gecmedk gerekır mı yoksa dırek katıla bılıyormuyuz ??? yardımcı olacak varmı ??
  5. O

1993 G. Cherokee V8 5.2 Almak Zorunda Kaldım, Yardım?..

Ynt: 1993 G. Cherokee V8 5.2 Almak Zorunda Kaldım, Yardım?.. ilginize teşekkur ederım yakıt durum hakkında bılgınız var mı tupte veya benzınde bide eger gezi falan olursa katılmak ısterım tekrar ıyı bayram lar

6. O

1993 G. Cherokee V8 5.2 Almak Zorunda Kaldım, Yardım?..

arkadaşlar izmitte oturuyorum bır alacagıma karsılık 1993 model grand cheroke v8 5.2 almak zorunda kaldım.aslında suzıkı vıtara kullanıyorum neyse bayramgıbı gunde aksılıkler bırakmadı peşimi vatandaş araca tüp takmış tabi sıralı deil sonradan randıman alamamış sokturmus ama bu arada manifolt...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri